Paskelbta konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ nugalėtoja

Pagaliau konkursas „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ baigtas visiškai ir turime nugalėtoją...

Išties, išrinkti vieną nugalėtoją buvo be galo sunku. Tiek Laikas.lt redakcija, tiek „Femina Bona“ mokymo centro kirpėjų specialybės dėstytoja Džiuljeta Petrulienė, tiek makiažo specialistė Urtė Linkevičiūtė ir drabužių stilistė Vismantė Gabrielė Mičiulytė, tiek fotografė Rasa Kijakauskienė („Fotosintezė“) kartu su vintage krautuvėle „Komoda“ (Zamenhofo g. 11, Kaunas) ilgai suko galvas, kaip iš dešimties jau atrinktų dalyvių išrinkti vieną. 

Laikas.lt redakcija labai palaikė informatiką Paulių už drąsa dalyvauti šiame konkurse, „Femina Bona“ balsavo už  daug palaikymo susilaukusią Izoliną,  o  stilistai ir fotografė už Ievą

Tačiau buvo ir dar viena dalyvė, kuri, galbūt, nesusilaukė didelio dėmesio, tačiau viltingai tikėjosi laimėti. Tai vieniša mamytė Giedrė, kuri niekaip neranda laiko sau, beveik nesidažo, iš kirpyklos visada išeina susirišusi į kasą ir niekada nebuvo patenkinta kirpėjos darbu. Tai gal jai pats laikas pasikeisti? Todėl vieningai nusprendėme konkurso nugalėtoja skelbti Giedrę.


Tačiau Izolinos taip pat nepaliekame be dėmesio. Ji labai patiko „Femina Bona“ kirpėjai-stilistei Džiuljetai, kuri kviečia Izoliną atvykti į Kauną, ir meistrė ją apkirps ir sukurs naują puikią šukuosena bei patars, kaip prižiūrėti plaukus. Izolinos pasikeitimą taip pat pamatysime Laikas.lt.

Tad sveikiname Giedrę ir Izoliną, o nelaimėjusiems linkime nenusiminti, nes dalyvavimas konkurse galbūt dar labiau paskatins pasikeisti. Ir tam ne visada būtina profesionalų pagalba. Tereikia didelio noro ir šiek tiek kūrybiškumo.

Laikas.lt

Džiuljeta Petrulienė, Femina Bona, Fotosintezė, konkursas, Pasiryžk naujam įvaizdžiui

Naujausi komentarai
informatikas
2011-09-24, 23:32
Kas kaltas, kad mergos sykna dvigubai storesne uz ja pacia, o tai storai bobai senai labai reikejo cia pasikeist niekas jos nebepis ir taip. O va zmogui informatikui tikrai reikejo pasikeitimo, perpektyvus vaikinas uzdirbs nemazai...
RITA
2011-09-02, 23:02
SVEIKINU, .... atrodykit grazios ir laimigos..... o as dziaugiuosi papuolusi i finala...aciu tiems, kurie mane pastebejo...leksiu klausti patarimu :-)
asd
2011-09-02, 17:35
Kad vieniša mama tai jau pirmenybė ane?
2011-09-02, 17:03
aciu labai :) tikrai nesitikejau ir esu visiskai nustebusi :) net neturiu ka ir pasakyti, labai dziaugiuosi :)
xxx
2011-09-02, 16:32
galėjot bent kartą išrinkti vaikiną
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai