Dovanų konsultantai. 7 idėjos kaip praleisti Panevėžio miesto dieną

Neabejingiems Panevėžio miestui ir jo apylinkėms dovanų konsultantai Tadas ir Justina dovanoja kelias laisvalaikio idėjas.

Šiandien – rugsėjo 7-ąją – Panevėžyje minima miesto diena, kuri  laikoma Panevėžio miesto įkūrimo diena, kai miesto vardas pirmą kartą buvo paminėtas rašytiniuose dokumentuose. Todėl tai puiki galimybė susipažinti su miestu ir jo apylinkėmis bei nepamirštamai praleisti laisvalaikį viename gražiausių Lietuvos miestų.

Jojimo pamoka su profesionaliu treneriu

Žmones ir žirgus nuo seno siejo ypatingas ryšys. Šie gyvūnai, būdami svarbiausiais žmogaus kompanionais, istorijos tėkmėje užsitarnavo ypatingą statusą. Jojimo pamoka padės ir Jums atrasti šį nuo senovės puoselėjamą ryšį. Visos pamokos metu šalia bus profesionalus treneris, kuris patars, kaip laikytis balne ir valdyti žirgą.

Jodinėjimas žirgu

Skrydis parasparniu

Svajojate pakilti nuo žemės kaip paukštis, pamatyti nematytus tolius ir pajusti skrydžio lengvumą? Skrydis parasparniu išpildys Jūsų svajones! Skrydžio laisvę patirsite sklęsdami dviviečiu, bemotoriu parasparniu. Jums tereikia pasiimti fotoaparatą ir gerą nuotaiką, nes skrydžio saugumą užtikrins patyrę ir savo kvalifikaciją tarptautinėse varžybose įrodę pilotai.

Skrydis parasparniu

Pažintinis nardymas

Susipažinkite su išskirtiniu Lietuvos ežerų povandeniniu pasauliu pažintinio nėrimo su instruktoriumi metu. Išklausę teorinį nardymo kursą ir atlikę keli pratimus – Jūs jau po vandeniu. Viso nėrimo metu Jus lydės patyręs treneris, todėl nesvarbu, ar esate patyręs nardytojas, ar tik smalsus entuziastas – patyrusio specialisto lydimas lengvai ir saugiai galėsite mėgautis savita Lietuvos ežerų flora ir fauna.

Nardymas

Boulingo žaidimas

Atsipalaiduokite ir pamirškite darbo rūpesčius boulingo–biliardo klube ALEX CLUB. Čia turėsite galimybę surengti nuotaikingą vakarėlį didesnei ar mažesnei draugų kompanijai. O per įrengtus plazminius TV ekranus galėsite žiūrėti Europos vyrų krepšinio čempionatą. Jūsų vakaras tikrai baigsis strike’u!

Boulingas

Nuotaikingas biliardo žaidimas

Kada paskutinį kartą linksminotės gerų draugų ar artimųjų kompanijoje? Biliardas ir gaivinantys gėrimai – puiki galimybė Jums sugrįžti į nuotaikingą laisvalaikio ritmą! Boulingo – biliardo klube ALEX CLUB nesunkiai išsirinksite Jums labiausiai patinkantį, pulo arba rusiško snukerio stalą. Žaidžiant biliardą Jus ir Jūsų draugą pavaišinsime geriausiu klubo alumi ar sidru.

Biliardas

Skrydis oro balionu

Karšto oro balionai – seniausia ir romantiškiausia oro transporto priemonė. Sunku nupasakoti jausmą, kai pavakare, leidžiantis saulei, lengvai, be jokio garso skrendi virš namų ir bažnyčių stogų ir stebi apačioje įprasta vaga tekantį miesto gyvenimą. Šiuos nepamirštamus įspūdžius patirti privalote ir Jūs!

Skrydis oro balionu

Kung-fu pamokos

Ugdykite savo kūno ir vidinę harmoniją rytietiškų kovos menų „Kung-fu“ pamokų metu. Rytų kraštai nėra taip toli, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Čia ir dabar galite išmokti stiprybės ekstremaliose situacijose, gauti vidinės energijos, pulsuojančios iš pačios Kinijos širdies bei turtingos jos istorijos. Net 8 savigynos užsiėmimai garantuos Jums aktyvų poilsį!

Kung fu pamokos


Kitas laisvalaikio idėjas Panevėžyje rasite ČIA.
 

dovanos, dovanų idėjos, dovanų konsultantai, geradovana.lt, gimtadienis, ka padovanoti, ką veikti Panevėžyje, panavezys

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai