Now Reading
„American Apparel” apkūnių modelių paieškoje – ironiškas atsakas

„American Apparel” apkūnių modelių paieškoje – ironiškas atsakas

„American Apparel” apkūnių modelių paieškoje - ironiškas atsakas

Viena didžiausių JAV drabužių gamintojų „American Apparel” paskutiniu metu stengiasi kuo labiau patraukti pirkėjų dėmesį.

Neseniai gamintojai paskelbė, kad ieško didelių dydžių modelių, kurie reklamuoti jų naują XL dydžio drabužių kolekciją moterims. Jos raginamos siųsti savo nuotraukas, kuriose matytųsi kūnas ir veidas. Vieną iš jų  „American Apparel” puslapio skaitytojai išrinks nugalėtoja, kuri taps „American Apparel” veidu.

24-erių Nancy Upton į šį konkursą pažiūrėjo ypač originaliai ir ironiškai bei atsiuntė nuotraukas, kuriose parodijuoja save: pozuoja apsupta stereotipinių apkūnios moters atributų. Merginos nuotraukos susilaukė didžiulio populiarumo ir jai pranašaujama sėkmė konkurse.

„Mano vardas –  Nancy Upton, aš nešioju 12 dydį (amerikietišką) ir noriu „American Apparel” parodyti savo šviežią kūną ir figūrą”, – rašo mergina. Jos prisistatymo frazė labai paprasta: „Aš tiesiog negaliu sustoti valgyti”. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Mergina teigia, kad jai patinka žodis storas, kurio visi taip vengia ir bando pakeisti švelnesniais. Nes gali būti sveikas, bet storas, tačiau taip pat gali būti lieknas, bet nesveikas.

Žinoma, šiose nuotraukose galima įžvelgti (ir, kaip teigia Nancy, reikia) ir cinišką pašaipą drabužių gamintojų kampanijai, kuri visais būdais stengiasi pakelti savo pardavimus. Už Nancy galite balsuoti čia.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top