Now Reading
Televizijos karalius Larry Kingas: „Būti pensininku sunkiau negu tikėjausi“

Televizijos karalius Larry Kingas: „Būti pensininku sunkiau negu tikėjausi“

Televizijos karalius Larry Kingas: „Būti pensininku sunkiau negu tikėjausi“

Legendinis CNN televizijos veidas – Larry Kingas – 50 metų kalbino pop žvaigždes ir prezidentus. Dabar jis – pensininkas, beveik visiškai atsistatydinęs iš televizijos, leidžia laiką prabangiuose rūmuose Beverli Hilse.

Kai buvo paskelbta apie paskutinę L.Kingo pokalbių laidą, visas pasaulis, o labiausiai – jo artimieji, suko galvas, ar Larry sugebės būti tiesiog pensininku. Iš 50 metų darbo „už mikrofono“, 25 metus Larry buvo CNN veidu. Penkias dienas per savaitę kalbino grožio karalienes, prezidentus, pagrobimų aukas ir tradiciškai sveikino visus be pykčio, subjektyvumo, tačiau kiek nukreipdamas temą jam palankia kryptimi. „Būti pensininku sunkiau negu tikėjausi“, – legendiniu empatišku baritono tonu pasakoja L.Kingas. Pirmasis žymus Larry pašnekovas buvo Frankas Sinatra. Būtent Kingui jis pirmą kartą viešai atsivėrė ir papasakojo apie savo sūnaus pagrobimą.

„Būna dienų, kai be galo pasiilgstu savo laidos. Ypač svarbiomis progomis Tarkime, kai buvo nužudytas Osama bin Ladenas. Na, o bulvarinės laidos man neįdomios. <...> Man patinka turėti krūvą pašnekovų ir jaustis, kad būtent aš viskam vadovauju“, – mintimis dalinosi L. Kingas.

Dabar L. Kingas turi naują užsiėmimą – vadinamąją „standup“ komediją: „Larry King: Standing Up“. Tai lengvesnio pramoginio tipo Larry pasirodymas, kuriame jis pasakoja anekdotus, kalba apie laidotuves, rabinus, uošvienes ir panašiai. „Aš visuomet gerai jaučiuosi komedijoje, juokindamas žmones“, – teigia L. Kingas.

Tiesa, šį kartą kritikai nesišvaisto pagyromis, bet Larry pasirodymai susilaukė populiarumo visame pasaulyje. O negi galėtų būti kitaip, kai už mikrofono stovi tikras televizijos karalius?

Larry „įpėdinis“ – Piersas Morganas sako: „Kiekvieną dieną vis labiau ir labiau gerbiu Larry. Naktinis darbas kabelinėje televizijoje yra be galo varginantis. Šis žmogus turėjo stebinančią ištvermę ir talentą susikalbėti su visais ir visokiais.”

Larry Kingas (tikrasis vardas Larry Zeiger) užaugo senamadiškoje ir griežtoje žydų šeimoje, Bruklino dalyje, kuri garsėjo etnine įvairove. Jo tėvas mirė nuo širdies smūgio, kai Larry buvo vos devyneri. „Iki šių dienų tėvas man yra autoritetas.“

Larry žmona – Shawn Southwick-King – kaip lėlė: aukšta ir nuostabiai atrodanti šviesiaplaukė moteris. Tačiau viduje ji be galo švelni ir gerokai skiriasi nuo Larry. Iki Shawn jis gyveno gana palaidą gyvenimą – turėjo galybę meilužių ir net 6 žmonas, vieną jų buvo vedęs dukart. Tačiau panašu, jog Shawn labiausiai „suvystė“ šį mergišių.

Larry ir Shawn kartu gyvena įspūdinguose ir daugybės žvaigždžių išgirtuose rūmuose. Dvigubi prabangūs laiptai, fortepijonas, vertingi meno kūriniai, karjeros pasiekimus liudijantys trofėjai, nuotraukos su pasaulinėmis žvaigždėmis ir krūva tarnų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šiuo metu Kingų santuoka atrodo gana stabili, tačiau dar prieš metus geltonieji puslapiai mirgėjo nuo pranešimų apie skyrybas. Sklido gandai, kad Larry „pasuko į kairę“ su žmonos seserimi. Tačiau skyrybos buvo atšauktos, kai Shawn perdozavusi atsidūrė ligoninėje. Dabar jie vis dar tvarkosi su abiejų skauduliais, tačiau pamažu santuoka grįžta į vėžias.

„Naujasis Larry pasirodymas televizijoje pritraukia kiek jaunesnę auditoriją, tačiau žmonės visada ploja atsistoję. Jaunesniems jis – tarsi kulto objektas“, – sako ponia King. Kai rugpjūty Larry apsilankė universiteto futbolo varžybose, visa minia skandavo: „Lar-ry, Lar-ry“. Jauni žmonės jį iš tiesų dievina: sutikę bando paliesti, o namus tiesiog užverčia pagyrų pilnais laiškais.

Galite patys pažiūrėti karaliaus laidą „Larry King: Standing Up“ ir įsitikinti, jog net po 50 metų, būdamas 77 metų amžiaus, Larry vis dar nestokoja šarmo ir yra puikiai valdo mikrofoną.

Laikas.lt
Nuotraukos: Telegraph.co.uk

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top