Now Reading
Išsiskirsto legendinė roko grupė R.E.M.

Išsiskirsto legendinė roko grupė R.E.M.

Išsiskirsto legendinė roko grupė R.E.M.

Po tris dešimtmečius trukusios muzikinės veiklos išsiskirsto legendinė roko grupė R.E.M. Apie tai muzikantai trečiadienį paskelbė savo tinklapyje.

„Aš tikiuosi, kad mūsų gerbėjai supranta, kad tai nebuvo lengvas sprendimas, – sakė grupės solistas Michaelas Stipe’as. – Tačiau visas baigiasi ir mes norėjome tai padaryti teisingai, savaip”.

Bendrame pareiškime teigiama: „Mes nueiname su giliu dėkingumo jausmu ir su nuostaba dėl to, ką pasiekėme. Kiekvienam, ką kada nors sujaudino mūsų muzika, didelis ačiū už klausymąsi”.

Amerikiečių grupė R.E.M. su M. Stipu, bosistu Mike’u Millsu ir gitaristu Peteriu Backu išgarsėjo tokiais hitais, kaip „Losing My Religion”, „Everybody Hurts”, „Imitation Of Life” ir „Man on the Moon”.

Anot M. Millso, jie mylėjo ir gerbė vienas kitą kaip broliai. „Nėra jokių nesutarimų, nesantaikos, jokių besiginčijančių advokatų. Mes šį sprendimą priėmėme kartu, draugiškai, kiekvieno mūsų labui. Tiesiog tai tinkamas laikas”, – teigė jis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jie buvo 19-mečių grupė, norėjusi pakeisti pasaulį, rašė P. Backas. Grupei dar priklausė būgnininkas Billas Berry, tačiau jis 1997-aisiais pasitraukė.

R.E.M. per savo muzikinę karjerą yra laimėję keletą „Grammy” ir MTV muzikinių apdovanojimų. 2007-aisiais grupė priimta į legendinį Rokenrolo šlovės muziejų. Šiais metais pasirodė 15-asis muzikantų studijinis albumas „Collapse Into Now”.

ELTA
Nuotr. EPA-ELTA


Lietuvos naujienų agentūra ELTA. Visos teisės saugomos. Platinti, kopijuoti be Eltos sutikimo draudžiama.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top