Now Reading
Dizainerio K.Levi batai – balansas tarp meno ir mados (Foto)

Dizainerio K.Levi batai – balansas tarp meno ir mados (Foto)

Dizainerio K.Levi batai - balansas tarp meno ir mados (Foto)

„Žinoma, jie tikrai nešiojami”, – patikina 36-erių batų dizaineris Kobi Levi iš Izraelio apie savo naujausią kūrinį – batų kolekciją, kurios eksponatai atrodo kaip batų ir visokiausių kitų dalykų junginys.

Tel Avive gyvenantis dizaineris sukūrė išties ironišką kolekciją, kurią įgyvendinti padėjo šalies batų mažmeninis tinklas „Shoofra”.

Kaip teigia K.Levi, įkvėpimo kolekcijai jis pasisėmė iš kelionių po Kiniją, kuri jį sužavėjo didžiule ekonomine ir kultūrine pažanga.

„Kinija – tai pati tinkamiausia vieta rinkti idėjas naujai kolekcijai. Keliavau po Šanhajų ir kitas šalies vietas. Mane inspiravo kiniečių maistas ir netgi… indai. Vienų kolekcijos batų pavadinimas netgi yra „Šiuolaikiniai kiniečiai”.

K.Levi pasaulio susidomėjimo susilaukė po to, kai dainininkei Lady Gaga sukūrė rožinius dvigubus batus, kuriuos ekstravagantiška dainininkė dėvėjo savo dainos “Born This Way”  video klipe.

„Vieną dieną aš pamačiau elektroninį laišką, kuriame Lady Gaga komanda sakė ieškanti originalių batų naujam dainininkės video klipui. Negalėjau patikėti, kad tai tiesa. Juk Gaga – populiariausia pasaulio dainininkė”, – pasakoja K.Levi.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

K.Levi teigia, kad jo batai – tai balansavimas tarp mados ir meno. „Tai geriausias būdas išreikšti savo asmenybę”, – pabrėžia kūrėjas, kurio batus galite užsisakyti parašę jam el.paštu [email protected].

Laikas.lt
Parengta remiantis CNN.COM

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top