Talentų banke - iliustratorius Dovydas

Laikas.lt Talentų banke - iliustratorius Dovydas arba iChiaz/Chiaotzu.

"Nuo pat vaikystės turiu priklausomybę kūrybai, ypač piešimui. O tai kaip tik ir pastūmėjo šiais metais baigti menų studijas. Dabar esu laisvai samdomas iliustratorius, dirbu su įvairiausiomis iliustracijos formomis, nuo knygų iki botanikos, nuo mados iki žaidimų iliustravimo. Piešimas mane atveda prie durų, už kurių slypi kažkokia nenusakoma jėga, mistinė ir keista erdvė, tokia nuostabi ir tokia galinga, prieš kurią nublanksta valdžia ir pinigai. Ir aš džiaugiuosi, kad galiu žiūrėti į tas duris", - laiške redakcijai rašo Dovydas.

Daugiau jo darbų rasite čia. Susisiekti su iliustratoriumi galite [email protected]


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

, iChiaz/Chiaotzu, iliustracijos, talentu bankas

Naujausi komentarai
valio!!!
2012-03-08, 02:37
puikus darbai @
2011-11-25, 00:16
Ieškomi jauni talentai, kurie norėtų ir pajėgtų iliustruoti knygą vaikams. Atranka vyks konkurso būdu, autorinis atlyginimas - garantuojamas, dydis - susitarimo dalykas. Atlikta turi būti 2012 kovą. Kas susidomėjo ar galit ką rekomenduoti - prašau kreiptis į mane.
MiLedi
2011-11-09, 22:14
Grožis!
Grafilogika
2011-10-16, 19:14
SUPER :O like like like :)
Monika
2011-10-14, 22:32
šaunuolis, Dovydai!!!
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai