Now Reading
„Mados infekcijos“ vakarėlis LOFTE – ne tik išrinktiesiems

„Mados infekcijos“ vakarėlis LOFTE – ne tik išrinktiesiems

„Mados infekcijos“ vakarėlis LOFTE - ne tik išrinktiesiems

Jau yra žinoma, kad oficialus vakarėlis po „Mados infekcijos“ vyks lapkričio 12 dieną, iškart po festivalio antrosios dienos pasirodymų, menų fabrike „Loftas“. Vakarą iš įprastų vėžių išmuš garantuotai būsimos legendos „The Coolness“ (Didžioji Britanija) ir prieskoniniai „The Mimicry“ (Estija).

Į „Mados infekcijos“ afterparty visuomet patekti nori net ir tie, kuriems dėl vienų ar kitų priežasčių festivalyje apsilankyti nepavyko. Iki šiol tik labai svarbiems asmenims, modeliams ar dizaineriams duris atverdavęs mados renginio vakarėlis, šiemet pirmą kartą atviras visiems – tereikia nusipirkti bilietą.

Ne viename Londono mados savaitės renginyje atgroję ekscentriškieji „The Coolness“ iš Didžiosios Britanijos šįkart siautės menų fabriko scenoje.

„The Coolness“ – šiuo metu viena ryškiausių grupių Rytiniame Londone, kur žinia, būriuojasi tiek tie, kas kuria madą, tiek tikrosios mados ikonos, tiek ir mados pasaulio fanai. Tokiame didmiestyje kaip Londonas, kur visko daug, o įdomių muzikantų koncentracija yra bene viena didžiausių pasaulyje, „The Coolness“ vis dar sugeba išsiskirti.

„Sėkmingai grojame ir savo muziką įrašinėjame jau daugiau nei ketverius metus. Manau, kad esame pakankamai intuityvūs šiame visko-daug amžiuje. Į sceną nuo pat pradžių žengėme skambėdami ir atrodydami originaliai. Jei pažiūrėtum į kitas Rytinio Londono grupes, kurios į sceną žengė kiek vėliau nei mes, tai jų originalumo ir intuicijos paieškos yra pakankamai aiškios“, – apie savo grupę specialiame interviu Lietuvai pasakoja žavus garbanius Chazas Johnas Rossas, grupės „The Coolness“ veidas, kūnas ir siela.

Grupė, kuri žengia koja kojon su visomis socialinėmis ir muzikinėmis tendencijomis šioje rinkoje, kurdami muziką vis tik linksta ir prie klasikinio roko („Human League“, „Bon Jovi“, „Bee Gees“) skambesio, kurį jie praskiedžia šiuo metu madingais analoginių sintezatorių garsais bei electro skambesiu.

„Gyvename remiksų/nemokamos informacijos amžiuje, taigi ir mes daug ką daliname nemokamai, gerbėjams rengiame nemokamus koncertus, iš naujo perrašinėjame savo hitus, kad jie kaskart skambėtų kitaip, naujai, atsakingai rūpinamės sceniniu įvaizdžiu, be to, vis dar sugebame šokiruoti. Tad, manau, kad su bendromis tendencijomis tikrai spėjame. Daugelis kitų muzikantų tai dar tik privalo suprasti ir priimti“, – toliau pasakoja Chazas Johnas Rossas, kiek primenantis pašėlusį Micką Jaggerį jaunystėje.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„The Coolness“ ketvertukas tarp Londono vakarėlių lankytojų garsėja ne tik siautulinga disco roko muzika, bet ir savo humoro jausmu: „Manau, kad turėtume įsisprausti į juodus mažus drabužius, kad žmonės mados renginio vakarėlyje galvotų, jog esame madinga grupė su didžiule koncepcija galvose“, – juokauja kitas „The Coolness“ narys Vinny, sužinojęs, jog Vilniuje gros rudeninės „Mados infekcijos“ uždarymo vakarėlyje.

Ekspresyviųjų „The Coolness“ pasirodymą apšildys taip pat ryški grupė iš Estijos – „The Mimicry“, grojanti arogantišką electroclash.

Taigi vakarėlyje „Lofte“ lapkričio 12 d. yra laukiami visi madai neabejingi žmonės. Jame – pirmieji parodytų naujausių kolekcijų aptarimai, tostai už geriausius, kur kas mažiau žurnalistų blyksčių nei pačioje „Mados infekcijoje“, daugiau privatumo bei neįpareigojantis šėlsmas su „The Coolness“ ir „The Mimicry“ iki pat paryčių. Taip pat svarbu paminėti, kad „viešų“ bilietų skaičius yra ribotas.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top