Savaitgalio receptas. Grybai su mocarela ir čiobreliais

Savaitgalio receptui siūlome kai ką išties paprasto, bet labai skanaus. Tai grybai su mocarelos sūriu  ir čiobreliais.

Ingredientai:

Keletas saujų plonai pjaustytų grybų
Mocarela sūris - 300 g
Čiobrelių šakelės
Jūros druska
Šviežiai malti juodieji pipirai
Tyras alyvuogių aliejus

Kaip gaminti:


Į didelę, karščiui atsparią lėkštę sudėkite grybus. Suplėšykite mocarelą, užbarstykite ją ant grybų kartu su smulkintais čiobrelių lapeliais. Pagardinkite jūros druska ir pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pašaukite į orkaitę, nustatę didžiausią karštį. Kepkite vos kelias minutes, kol sūris išsilydys ir ims burbuliuoti, pagels. Patiekite kartu su skrudinta duona.

Skanaus! Daugiau receptų rasite Laikas.lt receptų rubrikoje.

Laikas.lt

balandėliai, balandėlių receptas, grybai, grybų receptai, maisto receptai, pateikalų receptai, receptai, receptai su nuotraukomis, receptai vegetarams, receptas, Vegetariški balandėliai, vegetariškų balandėlių receptas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai