Now Reading
Savaitgalio receptas. Grybai su mocarela ir čiobreliais

Savaitgalio receptas. Grybai su mocarela ir čiobreliais

Savaitgalio receptas. Grybai su mocarela ir čiobreliais

Savaitgalio receptui siūlome kai ką išties paprasto, bet labai skanaus. Tai grybai su mocarelos sūriu  ir čiobreliais.

Ingredientai:

Keletas saujų plonai pjaustytų grybų
Mocarela sūris – 300 g
Čiobrelių šakelės
Jūros druska
Šviežiai malti juodieji pipirai
Tyras alyvuogių aliejus

Kaip gaminti:

Į didelę, karščiui atsparią lėkštę sudėkite grybus. Suplėšykite mocarelą, užbarstykite ją ant grybų kartu su smulkintais čiobrelių lapeliais. Pagardinkite jūros druska ir pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pašaukite į orkaitę, nustatę didžiausią karštį. Kepkite vos kelias minutes, kol sūris išsilydys ir ims burbuliuoti, pagels. Patiekite kartu su skrudinta duona.

Skanaus! Daugiau receptų rasite Laikas.lt receptų rubrikoje.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top