Now Reading
Jurgis ir Erica naują albumą dalina nemokamai

Jurgis ir Erica naują albumą dalina nemokamai

Jurgis ir Erica naują albumą dalina nemokamai

„The Ball & Chain“ – tai be jokių prodiuserių pagalbos, be jokio besaikio troškimo būti populiariais ir turtingais, natūraliai susiformavęs Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio duetas, kuris po pusmečio intensyvių kūrybinių procesų pristato savo debiutinį albumą pavadintą taip pat – „The Ball & Chain“. Be to, gerbėjams iki 2011 m. lapkričio 11 d. tik internete atiduoda jį nemokamai.

„Mūsų bendroje kūryboje nėra vietos pataikavimams. Tai dainos, kurios gimsta natūraliai: gaminant maistą, važiuojant kelyje su vaikais prie jūros, vakarojant draugų namuose, miegamajame“, – sako Erica, – „Žinoma, po to mes tas dainas gliaudome studijoje, suteikiame joms turtingesnį skambesį, esant reikalui, prijungiame daugiau muzikantų. Tačiau, ką noriu pasakyti, kurti drauge pasiryžome, nes to norime abu. Ne kitaip.“

Jau anksčiau savo muziką duetas-pora-šeima priskyrė miegamojo muzikos žanrui. Tad ir „The Ball & Chain“ debiutinis albumas bus pristatytas ne ką mažiau intymioje aplinkoje – vienoje didelėje lovoje menų fabrike „Loftas“ Vilniuje ir naujame klube pavadinimu „Gargaras“ Kaune.

Lapkričio 11 d. duetas pasirodys su grupe ant „Lofto“ scenos, kur jie įsirengs taip, kad jaustųsi lyg namie. O žiūrovai koncertą galės stebėti išgriuvę ant specialiai šiam koncertui sumontuotų lovų, čiužinių, kai kas – prie virtuvinio tipo staliukų ir pan. Taip pat daugiavietis miegamasis lapkričio 12 d. bus sukonstruotas ir „Gargare“.

„The Ball & Chain“ albumas buvo įrašinėjamas iš lėto. Albumo kūrybos darbai prasidėjo dar šeimos atostogų Kolumbijoje metu, o baigėsi tik dabar: „Kiekvienos dainos skambesys ilgai ieškotas ir surastas skirtingais keliais. Aš ir Erica su malonumu dreifuojame tarp penktojo, šeštojo ir septintojo praeito amžiaus dešimtmečių skambesio, tačiau albume išgryninome ir mūsų bendrą, kiek senamadišką“, – apie debiutinį savo ir žmonos albumą pasakoja daugybę valandų studijoje praleidęs Jurgis Didžiulis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„The Ball & Chain“ viršelį ir albumo plakatus viena žymiausių muzikantų porų Lietuvoje fotografavo ne užsakytoje studijoje, o taip pat intymioje ir jiems patiems artimoje aplinkoje – Jurgio Didžiulio močiutės namuose Teatro gatvėje, Vilniuje. Ten, beje, Jurgis kiek anksčiau leido savo viengungiškas dienas.

„The Ball & Chain“ albumą parsisiųsk nemokamai jau dabar ir ir mėgaukis geros kokybės muzika nemokamai. Tau tereikia apsilankyti dueto Feisbuko profilyje (facebook.com/theballandchain), spausti „Patinka“, kairiame šone rasti mygtuką „Download album“ ir atsiradusiame plakate spustelti „Parsisiųsk“. Taip pat tai yra puiki proga pamilti ir „nuklausyti“ visas albumo dainas dar iki artėjančių Ericos ir Jurgio debiutinio albumo pristatymo koncertų Vilniuje ir Kaune.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top