Now Reading
Saulės ženklų astrologija: Vandenis

Saulės ženklų astrologija: Vandenis

Saulės ženklų astrologija: Vandenis

“Saulės ženklų astrologija” nesiremia gimimo metrika (metais, mėnesiu, diena, valandomis ir minutėmis, gimimo vieta), todėl ji jokiu būdu nepretenduoja į individualią ir tikslesnę konkretaus žmogaus interpretaciją.

Kadangi šioje sistemoje atskaitos taškas – vien tik Saulė, o kitų planetų ir horoskopo namų visiškai nepaisoma, tai ir kai kurie teiginiai negali neskambėti nekategoriškai, arba jie atskleidžia tik pusę tiesos. Skaitykite šią informaciją labiau bendrosios kultūrinės savišvietos vardan. Taip pat būtina atkreipti dėmesį, jog ženklo ribų intervalas įvairiuose šaltiniuose gali skirtis; tai natūralu, kadangi Saulės disko centras kerta to ar kito Zodiako ženklo pradžią kiekvienais metais ne vienu ir tuo pačiu metu. Spauskite ant šios nuorodos: Saulė Vėžyje 2007/2008, kad pamatytumėte, kada į Vėžį ji įžengė 2007m., ir kada 2008m.

Žemiau išdėstytos informacijos šaltinis: Werner Bogun. Didysis astrologijos žinynas. Psl. 55 – 147, “Lektūra”, 1999m.

VANDENIS (sausio 21d. – vasario 19d.)
Dar pats žiemos viešpatavimo metas, šalčiausias metų laikas, bet dienos jau gerokai ilgesnės. Protas suvokia, jog nebetoli didžiulis ir žymus perversmas. Vandenis savo skvarbiu žvilgsniu mato ateities galimybes. Didžiausias jo noras – jau dabar išburti pavasarį.

Simbolinis aiškinimas
Vandenio simbolis – dvi bangos, tačiau tegul jos jūsų nesuklaidina: Vandenis yra oro ženklas. Kaip ir vanduo, jis nuolat juda, laiko tėkmės nešamas tolyn. Jam vadovauja ne jausmai, o protas, mažai domina gyvenimas “čia” ir “šiuo metu”. Nuolatos ieško pokyčių, didelių perversmų, tai tiesiog apsigimęs revoliucionierius. Tačiau Vandeniui reikalingas ne perversmas dėl perversmo: jame jis mato teisingesnės visuomenės, kurioje visi žmonės bus lygūs, perspektyvą. Vandeniui labai artimas Didžiosios prancūzų revoliucijos šūkis “Laisvė, lygybė, brolybė”. To laikotarpio smurtiniai ekscesai jam, kaip proto žmogui, yra, žinoma, svetimi. Vandeniui labiau priimtinas išradingumas ir technikos vystymasis, keičiantis gyvenimą. Laisvė, kurią jis nori iškovoti kitiems, reikalinga ir jam pačiam. Iš visų Zodiako ženklų Vandeniui reikalingiausia visiška nepriklausomybė. Visais įmanomais būdais jis kratosi bet kokių suvaržymų. Silpniau išsivysčiusios asmenybės pasitenkina savo laisvės troškimą demonstruodamos daugiau išoriškai: ekscentriškai besielgdamos ar išsiskirdamos neįprasta apranga.
Vandeniui dažniausiai būna malonūs ir įdomūs pašnekovai, kupini įvairių netikėtumų. Deja, jie nelabai patikimi. Nors labai mielai išdėsto savo idealus, tačiau konkreti veikla sukelia sunkumų – daug pažada, bet mažai padaro. Todėl, nepaisant to, kad yra visų mėgiami, jie dažnai lieka vieniši. Konservatyvesniems žmonėms nepatinka Vandeniui būdingas revoliucingumas, dažnai palaikomas nebrandumu.

Meilės srityje Vandeniui iškyla panašios problemos. Jis draugiškas ir malonus, tačiau sunkiai sekasi išvystyti gilesnius jausmus, kaip, beje, ir kitiems oro ženklams. Be to, sukurti tvirtesnę sąjungą jam dažnai trukdo jo išankstinis nusistatymas. Tačiau jei antroji pusė sugebės atleisti jam visas lengvapėdiškas išdaigas, tai su tokiu partneriu niekuomet nenuobodžiaus.

Organizme Vandeniui pavaldžios blauzdos, pėdų sąnariai , taip pat ir oda, kuria jis ypatingai turėtų rūpintis. Vandenį domina visa, kas nauja ir neįprasta, ypatingai technika, jam reikia kintančios veiklos. Šiam oro ženklui nepriimtina rutina, jam svetimas patikrintas mąstymo būdas. Televizija, kosmonautika, kompiuterinė technika – tai profesinės sritys, artimiausios Vandeniui. Kadangi jis mėgsta bendrauti su žmonėmis, gali tapti geru mokytoju, socialiniu darbuotoju, psichologu.
Vandenis geriausiai jaučiasi kalnuose, tarp jų yra nemažai aistringų alpinistų. Vertėtų aplankyti Rusiją, Estiją ir kitas Pabaltijo valstybes.

Vandenio gyvūnai: erelis ir povas. Augalai: alyvuogės ir kokoso riešutas. Akmuo: krikštolas. Spalva: žydra. Kvapnusis aliejus: levandų.

Simbolinis Vandenio santykių su kitais Zodiako ženklais aiškinimas
NB: tolimesni aprašymai tėra tik atspirties taškas nagrinėjant įvairių Zodiako ženklų atitikimą vienas kitam. Norint konkrečiai sužinoti, kokios yra tarpusavio ryšio galimybės, ar kokie laukia sunkumai, reikia tikslaus dviejų žmonių gimimo horoskopų palyginimo.

Vandenis – Avinas
Žr. aukščiau skiltį apie Aviną.

Vandenis – Jautis

Žr. aukščiau skiltį apie Jautį.

Vandenis – Dvyniai
Žr. aukščiau skiltį apie Dvynius. Su Dvynių pagalba Vandenis gali išmokti įgyvendinti ir įtvirtinti savo idealus, savo požiūrį kasdieniniame gyvenime. Tai sėkminga ir abu partnerius dvasiškai praturtinanti sąjunga.

Vandenis – Vėžys
Žr. aukščiau skiltį apie Vėžį.

Vandenis – Liūtas
Žr. aukščiau skiltį apie Liūtą.

Vandenis – Mergelė

Žr. aukščiau skiltį apie Mergelę.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vandenis – Svarstyklės
Žr. aukščiau skiltį apie Svarstykles.

Vandenis – Skorpionas
Žr. aukščiau skiltį apie Skorpioną.

Vandenis – Šaulys
Žr. aukščiau skiltį apie Šaulį.

Vandenis – Ožiaragis
Žr. aukščiau skiltį apie Ožiaragį.

Vandenis – Vandenis
Dėka atviro ir patrauklaus Vandenio būdo, tokia sąjunga bet kuriuo atveju būtų sėkminga, nes abu partneriai nesispyriodami suteiktų vienas kitam būtiną laisvę.

Vandenis – Žuvys
Svajinga Žuvis ir ne pagal tradicijas gyvenantis Vandenis puikiai tinka vienas kitam į porą, egzistuoja abipusė trauka. Abu siekia užstoti nuskriaustuosius bei silpnuosius. Dirbdami šioje srityje jie labai gerai sutaria.

Vytautus.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top