Apklausa: vaikai tampa vis piktesni kaip likimo valiai palikti gyvuliai

Didžiosios Britanijos labdaros organizacijos vaikams "Bernardo's" atliktas tyrimas parodė, kad beveik pusė britų mano, jog vaikai yra įsiutę ir pradėjo elgtis kaip likimo valiai palikti gyvuliai, praneša BBC.

Remiantis labdaros organizacijos atlikta apklausa, visuomenė neigiamai vertina vaikus, nors dauguma jų elgiasi gerai.

Sociologinė kompanija ICM apklausė daugiau nei 2 tūkst. žmonių. Apklausos duomenimis, 44 proc. respondentų teigė, jog jaunimas tampa laukinis.

Pasak "Barnardo's" generalinės direktorės Anne Marie Carrie, liūdna, kad tiek daug žmonių yra netekę vilties dėl vaikų.

Tyrimo duomenims, 49 proc. apklaustųjų sutiko, kad vaikai pradėjo elgtis kaip gyvuliai. Beveik 47 proc. mano, jog paaugliai yra pikti ir įsiutę. 36 proc. pareiškė, jog į bėdą pakliuvusiems vaikams reikia pagalbos, tačiau 38 proc. tam paprieštaravo.

Anot organizacijos, dauguma jaunuolių, kurie pabaigia gyvenimą nelaisvėje, yra kilę iš problemų turinčių šeimų. Taigi siekdama išvengti paauglių nusikalstamumo visuomenė pirmiausia turi susidoroti su savo problemomis.

ELTA


Lietuvos naujienų agentūra ELTA. Visos teisės saugomos. Platinti, kopijuoti be Eltos sutikimo draudžiama.

agresija, vaikai, vaikų agresija

Naujausi komentarai
2011-11-04, 20:19
Sveiki,
Tai tikrai man malonu žinoti, aš praleisti Nina vardas, puikus geras ieškote jauna mergina ir aš ieškoti tikrosios meilės. Tai yra priežastis, kodėl aš nusprendė kreiptis į jus čia taip, kad mes galime sukurti gerus santykius, taip pat geriau pažinti save. Atminkite, amžiaus, rasės ir religijos niekada man problema, man visa tai yra tikrosios meilės. Prašome susisiekti su manimi į mano elektroninio pašto adresu ([email protected]) ji leis man siųsti Jums mano nuotraukas ir papasakoti daugiau apie save. Tikiuosi išgirsti iš tavęs greitu Nina.



Hello,
It's really a pleasure in me to know you I'm miss Nina by name,a lovely good looking young girl and I'm search of a true love. That is the reason why i decided to contact you here so that we can establish a good relationship and also to know ourselves better. Remember Age,Race, and Religion is never a problem to me, all that matters to me is true love. Kindly contact me on my Email ( [email protected] ) it will enable me send you my pictures and tell you more about myself. Hope to hear from you soonest,Nina.
a
2011-11-03, 19:28
"36 proc. pareiškė, jog į bėdą pakliuvusiems vaikams reikia pagalbos, tačiau 38 proc. tam paprieštaravo."
Nice.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai