Now Reading
PETA apkaltino žaidimų herojų „SuperMario“ meškėnų kankinimu

PETA apkaltino žaidimų herojų „SuperMario“ meškėnų kankinimu

PETA apkaltino žaidimų herojų „SuperMario“ meškėnų kankinimu

Norite tikėtikite, norite ne, tačiau vienas populiariausių žaidimų pasaulyje „Mario“ susilaukė gyvūnų teises saugančios organizacijos PETA pasipiktinimo.

Kontraversiškais skandalais garsėjanti gyvūnų teisių organizacija šįkart į kovą stojo su žaidimo leidėjais. Nepasitenkinimą sukėlė Mario „Tanooki“ kostiumas. Norint, kad žaidimo herojus sustiprėtų, žaidėjas gali pasirinkti Tanooki kostiumą, taip jis turi galimybę sukti uodegą ir sklandyti ore.

„Tanooki galbūt tik „kostiumas“ žaidime „Mario“, tačiau realiame gyvenime tanooki yra meškėniniai šunys, kuriems gyviems nudiriamas kailis“, – rašoma PETA pranešime.

Pirmą kartą „Tanooki” kostiumas pasirodė žaidime „Super Mario Bros 3“ ir nuo tada jis tapo viena populiariausia ir mėgiamiausia Mario stiprinimo priemone. Greičiausiai organizacija PETA nėra Mario gerbėja.

Grupės atstovu teigimu, dėvėdamas „Tanooki“ kostiumą Mario siunčia visuomenei pranešimą, kad kailinių dėvėjimas yra normalus reiškinys.

Filmuotos medžiagos silpnų nervų žmonėms rekomenduojama nežiūrėti.

PETA organizacija visame pasaulyje garsėja itin išradingais ir kartais protu nesuvokiamais plakatais bei socialine reklama – šis kartas nebuvo išimtis. Visuomenei pristatytas žaidimas, pavadintas „Mario kills Tanooki“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šiame paprastame „flash“ žaidime žaidėjai valdo veikėją Mario su Tanooki kostiumu, o jį vaikosi piktas, nuluptas tanooki.

„Nintendo“ kol kas pateikto PETA skundo nekomentavo. Žiniasklaidoje pasirodė pajuokiantys pranešimai, ar fonos ir flauros mylėtojai neužsipuls Mario, kad šis mindo gėles.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top