Now Reading
„Freaks on floor“: „Aukščiausio dar nepasiekėme“ (Video)

„Freaks on floor“: „Aukščiausio dar nepasiekėme“ (Video)

„Freaks on floor“: „Aukščiausio dar nepasiekėme“ (Video)

Goda Raibytė
Nuotr.: „Goodlife photography“
Vaizdas: Romualdas Ruzgys

Grupę „Freaks on floor“ pirmą kartą išgirdome 2007-aisais ir praėjusiais metais jau galėjome paklausyti jų debiuto albumo – „Freaky wonder“. O gruodį  bus triukšmingai švenčiamas ir antrojo grupės albumo gimimas.

Laikas.lt komanda nuvyko į „Freaks on floor“ studiją ir pasikalbėjo su jais apie muziką, albumus ir ūsų kampaniją – „Movember“.

Apie „Freaks on floor“

„Tas „Hello, girls!” atėjo iš mūsų fotosesijos“, – apie albumo pavadinimą pasakoja Justinas. Tačiau nesuklyskite – albumas tikrai neskirtas vien tik merginoms. 

Per kelerius metus buvimo muzikinėje scenoje, „Freaks on floor“ laimėjo ne vieną apdovanojimą. Turbūt ryškiausias jų – praeitą vasarą festivalyje „Seven festival“ (Lenkija) pasiimtas Grand Prix. Nors Lenkijoje vaikinai grojo pirmą kartą, po koncerto minia jau skandavo „Freaks on floor“ vardą, o vėliau spaudoje lyginio su „Red hot chili peppers“.

„Freaks on floor“ ir „Movember“ akcija

Pasirodo, 2/3 „Freaks on floor“ vaikinų yra ne tik ūsuoti, bet ir palaiko „Movember“ akciją! „Girdėjome apie „Movember“. Visą laiką džiaugiuosi, kai yra kažkokia akcija, prevencija ar panašiai su ūsais. Nes aš jau 3 metus be pertraukos nešioju šituos pačius plaukus (rodo į savo barzdą)“, – pasakojo Justinas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tiesa, vaikinai vieningai sutarė, kad merginoms ūsai vis dėl to netinka, o po interviu Justinas papozavo Laikas.lt fotografui ir pats sudalyvavo „Movember“ akcijoje.

Išsamiau apie viską – video reportaže:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top