Now Reading
Keliautojams: kaip atrodys viešbučio kambarys ateityje? (Foto)

Keliautojams: kaip atrodys viešbučio kambarys ateityje? (Foto)

Keliautojams: kaip atrodys viešbučio kambarys ateityje? (Foto)

Laikas.lt
Nuotr. Courtesy Accor hotels

Prancūzų „Novotel“ viešbučiai siūlo išsinuomoti ateities kambarį Paryžiuje. Jame įrengti interneto stalai, interaktyvius veidrodžiai ir paliktos visiškai tuščios sienos. Toks rezultatas buvo pasiektas bendradarbiaujant su „Microsoft“ ir „Xbox“.

Ką norėtumėte pamatyti, užėję į viešbučio kambarį ateityje? Galbūt mini barą, kuris pasipildo automatiškai? Veidrodį, kuris kopijuoja jūsų judesius? O gal tiesiog nevargti registracijos eilėje?

„Novotel“ teigia, kad kambarys ateityje turi koncentruotis ties naujausiais kompiuteriniais žaidimais, interaktyviais elementais ir sienomis, neturinčioms jokių dekoro elementų: „Viešbučio kambarys ateityje turi būti atviras ir patogus visiems. Toks, kuris turėtų viską ir nereikėtų vežtis šimtų lagaminų“, – kaip teigia „Novotel“ atstovai.

Kambarys nr. 3120 „Novotel Vaugirard Montparnasse“ viešbutyje jau yra siūlomas išsinuomoti už 690 litų parai. Tiesa, kambarys kol kas tik vienas – tarsi eksperimentas, kuriuo bus siekiama patikrinti, ar klientai yra pasiryžę mokėti tokią sumą pinigų už naujausiomis technologijomis perkrautą baltą dėžutę (taip kambarį vadina kritikai) viešbutyje. Susidomėję, kambarį galite išsinuomoti iki vasario 14 dienos.

Ką dar gali pasiūlyti „ateities kambarys“?

  • Interaktyvų veidrodį – jis atrodo kaip paprastas veidrodis, tačiau jame galite paskaityti vietines naujienas, sužinoti orų prognozę ir jame gyvenantį kompiuterinį žmogeliuką, kuris pamėgdžios jūsų judesius.
  • Interneto stalą – stalas, kurio paviršiuje įmontuotas kompiuteris. Juo galėsite naršyti internete, žaisti stalo žaidimus, gauti reikiamus maršrutus ir panašiai
  • Stiklinę kapsulę balkone – joje galėsite žaisti „Xbox“, grožėtis Paryžiaus panorama ir jaustis tarsi erdvėlaivyje.
  • Nemokama internetą

„Kalbant apie technologijas, „Microsoft“ visada stovi priekyje. Bendradarbiaudami su „Novotel“ mes žengiame į naują viešbučių erą. Naujosios kartos kambarys sujungs echnologijas ir unikalų dizainą“, – sakė „Microsoft France“ atstovas Ericas Boustoulleris.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tiesa, nors kambarį užsakyti galima jau nuo lapkričio 15 dienos, „Novotel“ atstovai neatskleidžia, kiek žmonių jau susidomėjo. Tiesa, nežinia, ar „Novotel“ ateityje visus kambarius bandys taip patobulinti – manoma, kad visuose viešbučiuose bus įrengti tik daugiausiai teigiamų atsiliepimų susilaukę kambario elementai.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top