Now Reading
Alinos Orlovos dainos vilkų sieloms ir kauniečiams (Foto)

Alinos Orlovos dainos vilkų sieloms ir kauniečiams (Foto)

Alinos Orlovos dainos vilkų sieloms ir kauniečiams (Foto)

Lina Sabaitytė
Nuotr. Fotokuku

Alina Orlova kažkodėl labai siejasi su tokiais gyvūnais kaip vilkas, kaip tik vakar, Kaune buvusioje „Vilko“ kailių gamykloje, lofte Gargaras Alina pritardama vilkui, staugiančiam į mėnulį, šildė kauniečius savo dainomis – „tas mėnulis taip toli“…

Į Lietuvos koncertų sales trumpam sugrįžusi Alina scenoje pasirodė ne viena – gitara, smuiku bei perkusija Alinai pritarė profesionalūs muzikantai: Simas Butavičius, Jonas Narbutas, Paulius Vaškas. Pati atlikėja-kūrėja klausytojus lepino grodama ne vienu instrumentu, šį kartą Alinos rankose „vaitojo“ ir armonika. Nesibaidydama įvairiausių muzikinių sąskambių Alina laviravo tarp dainuojamosios poezijos, alternatyviosios muzikos, prancūziškų bei tango ritmų. Senosios dainos iš pirmojo albumo „Laukinis šuo dingo“ vis dar taip pat žavi klausytojus, kaip ir seniau, bet šį kartą galima buvo išgirsti ir visai negirdėtų dainų.

Valandos trukmės koncerte muzika mėgavosi įvairiausio amžiaus klausytojai. Pagarba tėveliams, kurie nepabijojo į koncertą atsivesti net ir mažiausių savo atžalų – neabejoju, kad šis koncertas jiems buvo puikiausia lopšinė prieš miegą.

Žvarbus ketvirtadienio vakaras Gargare buvo sušildytas Alinos dainomis bei jaukios žibintų šviesos. Retai Lietuvos scenose pasirodanti atlikėja iki Šv. Kalėdų dar dainuos Šiauliuose bei Vilniuje. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top