Now Reading
Kaip padaryti kalėdinę prakartėlę? (Foto)

Kaip padaryti kalėdinę prakartėlę? (Foto)

Kaip padaryti kalėdinę prakartėlę? (Foto)

Uzsidirbkpats.lt

Kalėdos nebūtų Kalėdomis be prakartėlės arba taip vadinamo „betliejaus“. Tradiciškai prakartėlę sudaro Jėzus, Juozapas ir Marija, kartais dar trys išminčiai, t. y. Kalėdinės istorijos veikėjai.

Tačiau šiandien Kalėdinės prakartėlės susilaukia įvairių alternatyvų, dažnai nieko bendro neturinčių su Evangelijos pagal Luką siužetu. Antai prieš porą metų Neapolio mugėse populiaria alternatyva prakartėlėms buvo tapę rankų darbo miniatiūrinės kandidatų į JAV prezidentus figūrėlės.

Pasidaryti Kalėdinę prakartėję iš popieriaus nesunku. Jums reikės: storo lapo – viena pusė spalvota, kita – balta, pieštuko, gyvūnėlių šablonų, žirklių arba aštraus kanceliarinio peiliuko.

Popieriaus lapą galite dalinti į įvairius dydžius. Svarbu tik, kad išeitų atlenkiama atvirutė. Spalvas parinkite savo nuožiūra. Tik jums spręsti, balta spalva liks sulenkto popieriaus viduje ar išorėje.

Ant popieriaus lapo uždėkite pasirinkto gyvūnėlio šabloną, jį apvedžiokite pieštuku ir iškirpkite arba išpjaukite aštriu peiliuku. Sulenkę popieriaus lapą, jūs gausite gyvūnėlį tokios spalvos, kokia yra perlenkto lapo vidinėje dalyje. Šitokiu būdu padarykite visą prakartėlę. Jį bus originali ir neužims daug vietos, džiugins ne tik jus, bet ir jūsų draugus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top