Now Reading
Naujųjų sutikimas pagal horoskopo ženklą

Naujųjų sutikimas pagal horoskopo ženklą

Naujųjų sutikimas pagal horoskopo ženklą

Laikas.lt

Turite net penkis variantus, kur švęsti Naujuosiuos metus, ir jie vienas už kitą geresnį? O gal atvirkščiai, net neįsivaizduojate ką veiksite Naujųjų naktį, nes nesulaukėte nei vieno dėmesio verto pasiūlymo? Geriausia tokiais atvejais pasikliauti žvaigždėmis.

Ką gi naktį, kai 2011-uosius keičia 2012-ieji, žada žvaigždės kiekvienam horoskopo ženklui? Juk sakoma, kaip atšvęsi Naujuosius metus, tokie bus ir visi ateinantys metai.

Avinas – laikrodžio rodyklėms susitikus ant skaičiaus dvylika, jūsų akiratyje bus labai daug spindesio (tikėtina, kad nuo diskobolo). Artimų žmonių aplink taip pat netrūks.

Jautis – nereikėtų sutikti Naujųjų metų vienam, tačiau taip pat nepatariama to daryti didelėje kompanijoje. Pasistenkite dvyliktą valandą, keldami taurę, sugalvoti didžiausią ateinančių metų norą.

Dvyniai – nesvarbu, ar pasirinksite Naujuosius sutikti prabangiame restorane, ar namie, šalia jūsų bus žmonės, kurie kitais metais iš jūsų tikisi didelės naudos.

Vėžys – 2011-uosius išlydėsite su esamais, o gal būsimais bendradarbiais, ar šiaip darbiniais klausimais susijusiais žmonėmis. Nenustebkite, jei dvylikta valandą jūsų paprašys pasakyti tostą.

Liūtas – jeigu tik yra galimybė, sutikite 2012-uosius kur nors užsienyje. Nors ir liksite Lietuvoje, aplink jus vidurnaktį turėtų skambėti sveikinimai įvairiausiomis kalbomis.

Mergelė – paskutinę metų naktį jums derėtų praleisti su savo antrąja puse. Taip taip, dviese. O jei neturite mylimo žmogaus, šiąnakt turėtumėte tokį sutikti.

Svarstyklės – nors su artimais draugais visada smagiausia, tačiau Naujuosius metus verčiau pasirinkite švęsti mažiau pažįstamų žmonių rate. Ten jūsų laukia dėmesio vertas pasiūlymas.

Skorpionas – rinkitės vakarėlį, kuriame mažesnė tikimybė persivalgyti. Kitąmet ne kartą rimtai susimąstysite apie dietą, o gal netgi iš tikro pradėsite atsakingai maitintis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šaulys – retai tenka apsilankyti vakarėliuose, kurie jus nustebintų, gal laikas pačiam tokį suorganizuoti. Visą naktį besirūpindamas svečiais, gali būti, kad blaivus sutiksite naujų metų rytą.

Ožiaragis – tobulas Naujųjų nakties planas – šeimos rate, įprastoje vietoje prie stalo sutikti 12 valandą, o po to išlįsti į gatvę pasižmonėti, pasisveikinti su sutiktais žmonėmis.

Vandenis – neaišku kodėl, tačiau patariama praleisti šventinę naktį rašant žinutes, bandant prisiskambinti draugams, o radus bendraminčių „Facebook’e“, praleisti su jais laiką virtualioje erdvėje.

Žuvys – iš šios nakties daug neprisiminsite, bet žinokite, kad gėrėte labai brangų šampaną, po ne ką prastesnės vakarienės ir šokių.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top