Now Reading
Ką horoskopas žada 2012 metams?

Ką horoskopas žada 2012 metams?

Ką horoskopas žada 2012 metams?

Simsonija Veber

2012 – drakono metai. Turbūt daugybę mūsų skaitytojų spėlioja, kokie jie bus? Ar pasiseks? Ar surasite antrąją pusę? O gal tiesiog metas pailsėti?

Visus šiuos klausimus atsakys Laikas.lt astrologė Simsonija Veber.

Avinas

Avinams 2012 metai turėtų asocijuotis su ramybe. Daugybė projektų, idėjų ir panašiai, kurių nepavyko įgyvendinti per 2011 metus, šiais metais lengvai realizuosis. Tiesa, reikėtų skirti daugiau laiko savo vidiniam pasauliui: susidėlioti savo vertybių prioritetus ir galbūt nutraukti ryšius su žmonėmis, kurie jus skaudina, išnaudoja ir taip toliau.

Reikėtų paminėti, kad 2012 jums bus gana kontrastingi energijos atžvilgiu. Kartais atrodys, kad galite nuversti kalnus, o kartais – nesinorės lipti iš lovos. Tačiau nepasiduokite – tokios silpnumo akimirkos ilgai netruks.

2011 metai avinams buvo neramūs meilės atžvilgiu, bet dabar metas pamiršti praeitį ir judėti į priekį. Metų viduryje pajausite ramybę ir stabilumą net meilėje. Merginoms, gimusioms po šiuo ženklu, didelė tikimybė, kad mylimasis pasipirš.

Jautis

Po audringų 2011 metų jaučiatės šiek tiek pavargę ir visko persisotinę. 2012 pajausite, kad pagaliau išmokote racionaliau tvarkytis su savo problemomis. Darykite viską iš eilės, negriebkite kelių darbų vienu metu, neskubėkite (juk dažniausiai, tik jums atrodo, kad laiko neužteks) ir pamatysite – jau antrame metų ketvirtyje skinsite pirmuosius darbo vaisius.

Gali būti, kad per darbus ir susikaupusias problemas pamiršote savo artimuosius ir antrąsias puses. Pasistenkite kompensuoti dėmesio stoką kuo greičiau, nes galite pernelyg atitolti. 

2012 metais saugokite savo sveikatą. Per 2011 sukauptas disbalansas gali neigiamai atsiliepti sveikatai.

Dvyniai

2012 metais pajausite, kad pagaliau imate ristis iš kiauto. Naujos idėjos tiesiog liesis, ieškosite naujų erdvių savęs realizacijai, o svarbiausia – idėjas pavyks puikiai įgyvendinti. 

Toks įvairumas pagardins gyvenimą ir pajausite laimę, kurios nejautėte jau senokai. 

Tiesa, patarimas, kurio turėtumėte nepamiršti: išmokite priimti kompromisus tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime. Pernelyg dideli kraštutinumai gali tik pakenkti.

Vėžys

Vėžiams 2012 metai bus itin jausminti. Gali būti, kad žmogus, kurį labiausiai mylite, paliks jus sudaužyta širdimi. Todėl jums laikas išmokti nebūti tokiems priklausomiems nuo kitų – gyvenkite sau. Kai tai išmoksite – pajausite harmoniją ir laimę. 

Metų viduryje turėsite priimti labai svarbų karjeros sprendimą. Jis gali radikaliai pakeisti jūsų gyvenimą, tačiau į gerąją pusę.

Liūtas

2011 metais dažnai jautėtės tarsi ne savo vietoje, trūko energijos darbams pabaigti, išsiaiškinti santykius ir panašiai. Tačiau 2012 metai bus visiškai priešingi: pasijausite tarsi iš naujo gimę. Ypač išryškės jūsų kūrybingoji pusė.

Pasistenkite priimti gyvenimą tokį, koks jis yra. Per daug nesijaudinkite dėl smulkmenų. 

Gali būti, kad teks labai pasiaukoti šeimos ar antrosios pusės vardan, tačiau galiausiai suprasite, kad pasielgėte teisingai.

Mergelė

2012 metai atskleis jūsų kūrybos galias. Nebijokite išreikšti save – šie metai skirti būtent tam. Tiesa, rezultatas kartais gali būti nemalonus ir net skaudus, tačiau turėkite jėgų pasimokyti ir judėti toliau. Turėkite omenyje, kad niekada visiems neįtiksite. 

Atkakliai dirbkite, o į sunkumus žiūrėkite pozityviai. Tai jus tik užgrūdins. Pasižadėkite sau, kad 2012 būsite kur kas optimistiškesni ir neleisite blogiems žmonėms apkartinti jums gyvenimo.

Svarstyklės

Svarstyklėms gyvenimas turėtų kur kas palengvėti ir atnešti laimės. Atsipalaiduokite ir susikoncentruokite ties savo vidiniu pasauliu – pastaruoju metu tiek daug dirbote, kad jam tiesiog neliko laiko. O vidinė harmonija gali išspręsti visas problemas. 

Pirmasis ketvirtis bus labai sėkmingas romantiškuose santykiuose – sutiksite žmogų, su kuriuo galbūt kartu sulauksite senatvės. O metų galas atneš didelę finansinę sėkmę.

Skorpionas

Naujos idėjos skorpionų galvose tiesiog liesis per kraštus. Pirmoje metų pusėje pasieksite fazę, kurioje išspręsite problemas, kamavusias jus kelis metus ar mėnesius. 

2012 metais skorpionai taip pat turės priimti keletą reikšmingų sprendimų, susijusių tiek su karjera, tiek su asmeniniu gyvenimu. Nedelskite ir netingėkite to padaryti – sugaišto laiko nesusigrąžinsite. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šaulys

Šauliai 2012 metais bus kur kas energingesni ir galingesni. Ypač į gerą pasikeis jūsų socialinis statusas – žmonės jus vis labiau ir labiau gerbs. Metų viduryje numatomi radikalūs pokyčiai gyvenamoje vietoje. 

Tiesa, gali būti, kad imsite gailėtis to, ką padarėte praeityje. Praeities jau nepakeisi, tačiau per daug apie ją galvodami, galite sugadinti ateitį.

Ožiaragis

Ožiaragiai iš prigimties yra ramūs žmonės, labai vertinami kaip draugai ir geri kolegos. 2012 metai būtent tokie ir bus – kupini pagarbos ir tikros, šiltos draugystės. 

2012 metai bus tarsi kryžkelė, kurioje pasirinkę kryptį, vienaip ar kitaip, paveiksite ateitį. Tiesa, rezultatai gali pasireikšti tik po kelių metų.

Metų gale numatomas didelis vertingas pirkinys. Derėtų pasaugoti savo sveikatą – subalansuokite mitybą ir nepamirškite nors kiek pasportuoti.

Vandenis

2011 metais itin sunkiai dirbote ir kartais atrodė, kad tam nesimato galo. Tačiau 2012 metais pagaliau mėgausitės teigiamais rezultatais ir darbų pabaiga. 

Vandeniams 2012 – tikri bendravimo metai. Norėsis žmonių, vakarėlių, bendravimo ir ypač – dėmesio. 

Tiesa, pirmame ketvirtyje gali tekti pergyventi sudaužytą širdį ir nelaimingą meilę. Turėkite omenyje – tokie pokyčiai bus tik į gera ir neilgai trukus vėl pasijusite laimingi.

Žuvys

Žuvims 2012 metai bus gana įtempti palyginus su 2011 metais. Jeigu norite išvengti streso – pasistenkite planuoti savo laiką taip, kad visko netektų daryti paskutinę minutę. Paguodžia tai, kad santykiai su antrąja puse bus stabilūs, o tai padės lengviau susidoroti su kliūtimis. Jeigu dar neturite antrosios pusės – 2012 metais ją tikrai rasite.

Taip pat, labai daug keliausite. Tiek darbo, tiek asmeniniais reikalais. Ir tik metų gale pajusite ramybę ir tikrai pailsėsite.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top