Now Reading
Geriausia naujametė dovana – kitąmet neišsipildžiusios horoskopų prognozės

Geriausia naujametė dovana – kitąmet neišsipildžiusios horoskopų prognozės

Geriausia naujametė dovana – kitąmet neišsipildžiusios horoskopų prognozės

Ekodiena.lt

Norite – tikėkite, nenorite – ne, tačiau 2012-ųjų prognozės gąsdinančios: šiaurės magnetinio poliaus judėjimas gali turėti didelės įtakos globaliems klimato pokyčiams Žemėje jau artimiausiu laiku.

Žymiausi astrologai naujų metų kalendoriuose jau dabar pranašauja, kad artėjančiais Drakono metais laukiama daug daugiau milžiniškų potvynių, stiprių vulkanų išsiveržimų, galingų žemės drebėjimų, nesustabdomų cunamių ir kitokių baisių stichinių nelaimių bei masinių žmonių netekčių nei būta iki šiol.

Kas tai: spekuliacija majų pranašystėmis ar tikra, nors ir liūdna tiesa, – žmonijos netinkamo elgesio su gamta rezultatas? Ko gero, šiandien niekas nesiimtų to nei vienareikšmiai patvirtinti, nei kategoriškai paneigti. Kaip sakoma, pagyvensim – pamatysim. Tačiau suklusti verta jau vien dėl to, kad dar šiandien galėtume gyventi švaresnėje, saugesnėje ir ekologiškesnėje aplinkoje.

„Magiškojo būrimo salono“ Kaune astrologė būrėja Vilija sakė kol kas nesulaukusi nė vieno žmogaus, nerimaujančio dėl 2012 metų planetos pranašysčių. Kaip ir kasmet, daugumai rūpi labai žemiški ir kasdieniai dalykai: asmeniniai gyvenimo klausimai, ateities prognozės dėl sunkmečio ir nedarbo, savirealizacijos galimybės.

Žinoma, į bauginančius horoskopus ir televizijos laidas apie tariamai gręsiančią apokalipsę 2012-aisiais būtų galima nekreipti dėmesio, jei ne vienas „bet“: tokias tendencijas statistiškai patvirtina ir tarptautinių geologinių ir aplinkos pokyčių tyrimų specialistai – tereikia pažvelgti į jų tyrimų rezultatų suvestines. Metų metais vykstantys procesai Žemėje liudija, kad kai kurie pokyčiai jau dabar yra beveik negrįžtami. Iškalbinga ir šiemetinė žiema – sniegu dar nesidžiaugė ne tik Lietuvos, bet ir gerokai šiauriau nuo mūsų esančios valstybės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Sąmoningoji vartotojiškos visuomenės dalis pagaliau pradėjo gyventi kitaip, nes nori kvėpuoti švariu oru, valgyti sveiką maistą, gerti tyrą vandenį, todėl tausoja gamtą ir stengiasi ją išsaugoti kuo mažiau paliestą, tokią, kokia yra, ne tik savo vaikams, bet ir vaikaičiams. Bet, deja, kitiems tai iki šiol nė motais. Kol kas… Kol nepaliečia jų pačių. Bet jei nors vienas, tik pavartęs horoskopus, kitąmet baimės genamas ims mąstyti ir elgtis kitaip, padėkosime astrologams. Nors vis dėlto geriau tikėkime ne horoskopais, o pačiais savimi. Neišsipildžiusios niūriausios naujų metų prognozės tebūna mūsų kasdienės veiklos ir elgsenos nuopelnas, naujametė dovana sau ir pasauliui.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top