Now Reading
Kaip atrodė pirmieji interneto gigantų dizainai? (Foto)

Kaip atrodė pirmieji interneto gigantų dizainai? (Foto)

Kaip atrodė pirmieji interneto gigantų dizainai? (Foto)

Laikas.lt

Turbūt dauguma skaitytojų net nepastebėjo, kad bėgant laikui radikaliai keitėsi didžiųjų internetinių portalų pradiniai puslapiai. Siūlome susipažinti su „Amazon“, „Google“, „Facebook“ ir „Twitter“ pokyčiais.

Vienas didžiausių internetinės prekybos tinklų „Amazon“ nemažai keitėsi nuo savo pradinės išvaizdos. Tačiau net pradiniame variante galite pamatyti pagrindinius dabartinio dizaino elementus: pirkėjų atsiliepimai, rekomendacijos ir taip toliau.

„Facebook“ arba tuomet vadintas „thefacbook“, kaip jau turbūt visiems žinoma, pradžioje (1994 m.) buvo prieinamas tik Hardcardo universisteto studentams.

„Facebook“ šiuo metu tinklapis turi daugiau nei 800 mln. aktyvių vartotojų. Pradinis mėlynos spalvos dizainas išlaikė „pradinę idėją“.

Socialinis tinklas „Myspace“ pirmą kartą paleistas 2003 m. ir kurį laiką turėjo „labiausiai lankomo internetinio tinklapio“ titulą. „Myspace“ populiarumo smukimas rodo, kaip greitai keičiasi internetinės mados. 2005-2008 m. „Myspace“ akcijų vertė buvo 1,6 mlrd. litų, o dabar siekia „vos“ 120 mln. litų.

Pradinis „Twitter“ dizainas 2005 m. atrodė tikrai apgailėtinai, palyginus su patobulintu šiandieniniu variantu. „Twitter“ turi per 100 mln. vartotojų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Google“ dizainas iš esmės pasikeitė, nuo tinklapio starto 1998 m. Dabar „Google“ yra kur kas paprastesnis ir tikslesnis.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top