Now Reading
Muzikiniai pusryčiai. Marla Singer feat. Wild Idler pagal Titą GQ

Muzikiniai pusryčiai. Marla Singer feat. Wild Idler pagal Titą GQ

Muzikiniai pusryčiai. Marla Singer feat. Wild Idler  pagal Titą GQ

Laikas.lt

Praėjusį  antradienį pristatytas naujas Paryžiuje gyvenančios atlikėjos Marlos Singer  ir Wild Idler bendro kūrinio „Kitchen Love“ muzikinis vaizdo klipas.

Klipą kūrė taip pat Paryžiuje gyvenantis režisierius Titas GQ Sūdžius. Klipo filmavimas vyko gruodžio pradžioje ir jau tuomet sulaukė daug atgarsių žiniasklaidoje – jame nusifilmavo gerai Lietuvoje žinomi kultūros veikėjai.

Marla Singer ir Wild Idler – dar neseniai susikūrusi elektroninės muzikos komanda, tačiau antra jų daina, kurią patys muzikantai apibūdina kaip pirmą rimtą bendrą kūrinį, jau po pirmosios pasirodymo radijo stotyse savaitės šovė tiesiai į topų viršūnes.

Dainininkė Marla Singer pasakoja, jog dainos idėją turėjo jau seniai. „Pagrindinė dainos mintis gimė dar tada, kai būdama maža pirmą kartą nuėjau į bažnyčią su savo močiute. Ji labai entuziastingai man daug kartų pakeliui kartojo, jog tuoj valgysime Jėzaus kūną. Pradžiai neatkreipiau dėmesio į šių žodžių reikšmę tačiau kai reikėjo laukti eilėje prie altoriaus ir pamačiau praeinančią pro šalį kūno ką tik „paragavusią“ moterį, kuri kramtė kažką neaiškaus, nusprendžiau jog iš tiesų dalimis valgysime Jėzų. Tą kartą netekau sąmonės. Nuo pat tada man fanatiška meilė asocijuojasi su kanibalizmu. Visai neseniai pati labai stipriai įsimylėjau, dėl ko beje ir išvykau į Paryžių, tada ir supratau – atėjo metas „Kitchen Love“ dainai.“

Muzikinį klipą režisavo Titas GQ Sūdžius, kuris su daininke netikėtai susipažino Gargžduose, tačiau jau po poros savaičių intensyviai užsiėmė bendra kūryba Prancūzijos sostinėje.

Režisierius paaiškino, kad klipo idėja buvo parodyti paradoksalią situaciją meno pasaulyje – menas, jo manymu, negali egzistuoti be pastovių perversmų ir revoliucijų, tačiau pagrindinė meną vartojanti auditorija dažniausiai yra labai konservatyvi, tad ir netoleruojanti didelių pokyčių. Štai čia ir gimsta paradoksas, jog šios meninės revoliucijos būna surengiamos paties konservatyviausio ir elitistiškiausio visuomenės sluoksnio.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Meno pasaulis šiam klipui buvo svarbus ir dėl to, kad aš laikau Marlą ne tik unikalia dainininke, bet ir viena įdomiausių lietuvių kilmės fotografių (klipe elitiniai meno vartotojai drasko būtent jos sukurtas nuotraukas)“. Marla Singer jau trejus metus aktyviai dalyvauja fotografijos pasaulyje, jos nuotraukos puošia didžiausių Lietuvos mados žurnalų viršelius, ji turėjo daug parodų Lietuvoje ir užsienyje.

Klipe filmavosi tiek Lietuvos profesionaliojo meno atstovai, tokie kaip Nacionalinės premijos laureatas, litų bei lietuviškų eurų autorius skulptorius Antanas Žukauskas su žmona, parodų kuratore Elena Žukauskiene, tiek kino pasaulio žmonės – filmų Zero ir Zero II režisierius Emilis Vėlyvis ar vienos prestižiškiausių reklamos agentūrų „Not Perfect“ vadovas Paulius Senūta.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top