Now Reading
Tinklaraštis „Blameitonthevoices.com“ – apie viską įdomiu kampu

Tinklaraštis „Blameitonthevoices.com“ – apie viską įdomiu kampu

Tinklaraštis „Blameitonthevoices.com“ - apie viską įdomiu kampu

Laikas.lt

Laikas.lt pradeda naują straipsnių ciklą – savaitės tinklaraštis. Čia kiekvienąkart galėsite susipažinti su nauju įdomiu tinklaraščiu ir jo turiniu.

Populiarumas

Pirmasis „taikinys“ yra amerikiečių tinklaraštis – „Blameitonthevoices“. Tai pasaulio naujienų, aktualijų, kartais perteiktų per humoro prizmę, ir internetinių juokelių tinklaraštis. Jame įdomios informacijos ras kiekvienas.

Tinklaraštį prieš kelerius metus sukūrė Birtalanas Laszlo. „Blameitonthevoices“ tapo toks populiarus, kad dabar jį remia „AdBrite“, „BuySellAds“, „Google Adsense“.

„Blameitonthevoices“ pasaulyje užima solidžią 17224 vietą, iš 251 mln. registruotų domenų. O „Google PageRank“ yra įvertintas 5 balais iš 10. Kasdien „Blameitonthevoices“ aplanko 13889 vartotojų, o per mėnesį – net 775168. Šie tinklaraščiui įspūdingi skaičiai B. Laszlo uždirba po 16 tūkst. litų. O visa „Blameitonthevoices“ vertė siekia 500 tūkst. litų. Neblogai, tiesa?

Struktūra

Tinklaraščio struktūra susideda iš kelių elementų:

  • Pagrindinis puslapis, kur keliamos visos naujienos
  • Atskiri teminiai blokai: „Before they were famous“ (apie tai, kaip atrodė įžymybės tada, kai dar nebuvo žinomos); „Moment after the show“ (nuotraukose užfiksuota tai, kaip atrodo muzikantai po ką tik įvykusio koncerto) ir t.t.

Turinys

Na, o dabar apie turinį. Kaip jau minėjome, šiame tinklaraštyje rasite tiek rimtos informacijos, tiek juokelių. Viskas gana lengvai suprantama ten tiems, kurių anglų kalbos žinios nėra labai aukšto lygio.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Skaitant atsiliepimus internete, susidaro įspūdis, kad „Blameitonthevoices“ žmonės net renkasi skaityti vietoje įprastų naujienų portalų? Kodėl? Turbūt todėl, kad šis tinklaraštis jau turi plačią tikslinę auditoriją ir populiarumui išlaikyti nereikalingos žvaigždžių paskalos ar nupirkti reklaminiai straipsniai.

Beje, „Blameitonthevoices“ jau keletą kartų pro akis nepraleido ir Lietuvos. Paskutinė naujiena – apie Vilniaus merą A. Zuoką ir jo nuotykius tanke.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top