Now Reading
Tinkamiausi apatiniai pagal Zodiako ženklą

Tinkamiausi apatiniai pagal Zodiako ženklą

Tinkamiausi apatiniai pagal Zodiako ženklą

Laikas.lt

Meilės dieną visi stengiamės nustebinti savo mylimąjį. Kiekviena moteris savo spintoje turi bent vieną apatinių komplektą, specialiai skirtą ypatingoms progoms.

Šiame horoskope surasite tai, kas jums tinka labiausiai pagal Zodiako ženklą, o vyrams padės mylimosioms išrinkti tinkamiausią dovaną Meilės dienai.

Avinas

Moterys, gimusios po šiuo ženklu, jeigu yra proga, iš viso nemėgsta dėvėti apatinių – ypač liemenėlės. Tačiau jeigu reikėtų rinktis – imtumėte raudonus arba karamelinės spalvos šortukus ir priderintą liemenėlę. Esate pasitikinti savimi ir seksuali – gebate paprasčiausiais dalykais sužadinti vyro aistrą.

Jautis

Apsipirkinėjimas – vienas smagiausių laisvalaikio praleidimo būdų, ypač kai apsipirkinėjate apatinių rūbų parduotuvėse. Jaučiai mėgsta minkštus, šilkinius audinius, dažniausiai – žalios, mėlynos, geltonos ar šokoladinės spalvos. Geriausiai atrodysite, jeigu pasirinksite šilkinės kelnaites ir derančią liemenėlę, o nakčiai rinkitės šilkinę pižamą su šortais.

Dvyniai

Šių moterų spintoje turėtų būti apstu „lolitiškų“ apatinių ir fetišistinių detalių. Jums puikiai tiks, jeigu seksualų apatinių rinkinį apsivilksite po valiūkišku kostiumėliu. Pavyzdžiui, seksualios seselės. Dvyniai, ypač moterys, labai mėgsta meilės žaidimus, susijusius su vaidmenų keitimu.

Vėžys

Vėžių moterys dažnai jaučiasi taip tarsi dėvi per daug per per mažai rūbų. Todėl patogi liemenėlė yra vienas svarbiausių atributų. Rinkitės baltus, pilkus, sidabrinio atspalvio derančius apatinius ir pamatysite – iš karto pasijausite patogiau ir imsite savimi pasitikėti. Siūlome pabandyti vintažinį stilių, kuris ypač atskleis jūsų romantiškąją pusę.

Liūtas

Liūtai mėgsta prabangą – net jeigu niekas nei nenutuokia, kad nešiojate dizainerių apatinius, savyje jaučiatės geriau ir seksualiau. Liūtams tinka subtiliai seksualūs apatiniai – ne per daug iššaukiantys, tačiau ir ne nuobodūs. Tinkamiausia spalva – auksinė.

Mergelė

Mergelėms tinka dailūs klasikinio stiliaus apatiniai. Mergelės mėgsta derinti funkcionalumą ir stilių. Savimi pasitikinčios Mergelės moterys supranta, kad kartais vyrams reikia intrigos – o ne viską parodyti iš karto. Tinkamiausios spalvos – tamsiai mėlyna, juoda.

Svarstyklės

Svarstyklių moterys mėgsta patogias liemenėles, dažniausiai – kreminės ar kūno spalvos. Taip atskleidžia savo moteriškumą, o kartu ir renkasi praktiškumą. Svarstyklės pasižymi senamadišku požiūriu į romantiką – tai labai atsispindi apatiniuose. 

Skorpionas

Tai – tikra Zodiako ženklų femme fatale, todėl Skorpionams nereikia seksualių apatinių tam, kad atrodytų seksualiai. O jeigu tokia moteris renkasi apatinius – jai tiks neįprasti, egzotiški (tikro, liūto, leopardo, gyvatės) raštai, nėriniai ir panašiai. Jums tiks tiek seksualus korsetas, tiek berniukiški šortai. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šaulys

Po šiuo ženklu gimusios moters garderobe sunku rasti derantį koplektuką – greičiausiai imate tai, kad jums atrodo gražu, visiškai nederindamos. Jaučiatės nepatogiai ir net kvailai, dėvėdamos akivaizdžiai seksualius apatinius, todėl rinkitės paprastus variantus, tiesiog papuošdamos juos įvairiomis detalėmis. Pavyzdžiui, kojinėmis virš kelių ir panašiai. Subtiliu ir seksualu!

Ožiaragis

Ožiaragiai mėgsta paprastus, vienos spalvos apatinius. Todėl laikas šiek tiek keistis – venkite vienspalvių apatinių, jums puikiai tiks kelių gilesnių spalvų seksualūs apatinių komplektai. Tiesa, juodi apatiniai jums padės pasijusti išties seksualiai. Astrologų teigimu, esant galimybei, Ožiaragiai nevengia korsetų ar kitų laiko „patikrintų“ seksualių elementų.

Vandenis

Niekas nei nenutuokia, kad Vandeniai slepia po drabužiais. Tačiau pasirinkimas dažniausiai stebina – galite dėvėti tiek saldžius mergaitiškus apatinius, tiek kiek solidesnius moteriškus komplektus. Jeigu po šiuo ženklu gimusi moteris žino, kad ją kažkas šį vakarą pamatys tik po apatiniais – ji jus nustebins savo pasirinkimu. Vandeniams puikiai tinka liemenėlės be petnešėlių, žaismingos pižamos, užrašai ant apatinių ir panašiai.

Žuvys

Žuvų ženklo moterys apatinius renkasi pagal nuotaiką, todėl nenuostabu, kad jos spintoje – gausu įvairiausių derinių. Žuvims tinka rožiniai, žydri, šviesiai žali apatiniai. Jeigu nakčiai pasirinksite šilkinę pižamą – būsite nenugalima diva.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top