„Femina Bona“ pasikeitimų akcijos rezultatai: išgražėjusi šilutiškė Aldona

Laikas.lt
Nuotr. Kristina Sabaliauskaitė

„Laikas.lt“ draugai „Femina Bona“ kartu su plaukų stiliste Džiuljeta Petruliene priešakyje, organizavo dar vieną pasikeitimo akciją. Šį kartą akcijos dalyvius „Femina Bona“ išsirinko patys, o mes džiaugiamės galėdami paskelbti rezultatus.

Pasikeitimų akcijos konkurso dalyviai siuntė savo nuotraukas kartu su trumpomis istorijomis, kodėl kiekvienas iš jų nori atrasti savo stilių ir kodėl tai jiems svarbu. Buvo planuota pasikeitimų akcijoje turėti tik vieną nugalėtoją, tačiau Aldonos istorija taip sužavėjo „Femina Bona“ kolektyvą, kad jie nusprendė pasikeitimus daryti dviems dailiosios lyties atstovėms. Pirmą laimėtoją Kamilę išrinko „Femina Bona“ Facebook puslapio draugai ir lankytojai, o antrąją – Aldoną – išrinko „Femina Bona“. Pirmiausia pristatome šilutiškę Aldoną ir jos stulbinančius pasikeitimus.


Į pasikeitimų akciją Aldoną iš Šilutės užrašė ir jos istoriją atsiuntė dukra Renata: „Labai norėčiau, kad mano mamytė laimėtų šį šaunų pasikeitimą visapusiškai. Eksperimentuoti jai neteko ilgus metus, tad ši dovanėlė būtų puikaus jubiliejaus proga, būtų šaunu turėti jos fotosesiją, nes įkalbėti ją nusifotografuoti praktiškai neįmanoma dėl jos kompleksų, tad išbandžius šiuos pasikeitimus, manau ji labiau pasitikėtų savimi!“
 
Kaip „Laikas.lt“ pasakojo plaukų stilistė Džiuljeta Petrulienė, Aldonos pasikeitimo istorija jai priminė televizijos laidą „Grožio fabrikas“, nes moterį į Kauną atvežė giminės, o Šilutėje visi nekantriai laukė jos sugrįžtant su gėlių puokštėmis.


 

„Su Aldonos plaukais dirbti buvo pakankamai sudėtinga, nes plaukai – tamsūs ir dažyti, šaknys žilstelėjusios. Tad buvo atliktas gan sudėtingas plaukučių dažymas, keletą kartų teko perdažyti, kol atradome, kad moteris – rudens tipo, todėl parinkome vario atspalvį“, - pasakojo Džiuljeta.
 
Išties, Aldonos pasikeitimas stulbinantis. Ir Džiuljeta išduoda paslaptį, kad tai ne tik dėl išvaizdos pasikeitimo, bet ir dėl šypsenos: „Kaip matote nuotraukose prieš pasikeitimą, moters bruožai labai liūdni, lūpų kampučiai nuleisti. O kai ji pamatė, kaip pasikeitė – negalėjo nesišypsoti. Ir tik tuomet supratome, kad Aldonos šypsena labai graži... Kai žmogus šypsosi, ir pats gražesnis atrodo“, - džiaugsmingai užbaigė Džiuljeta. O fotosesijoje įamžinusi pasikeitimo akimirkas fotografė Kristina Sabaliauskaitė irgi pritarė, kad Aldonai žavesio ir pasitikėjimo savimi dabar tikrai netrūks.


 

Pati pasikeitimų akcijos dalyvė Aldona taip pat labai džiaugėsi, kad dukros priversta pasiryžo važiuoti į tolimąjį Kauną. Moteris teigė, kad labai patiko ir fotografuotis, o visa šeima labai laukė pasikeitusios mamos, kai kurie net nepažino.
 
Po akcijos Aldona planuoja toliau nepamiršti savęs, gražėti,o pavasarį vėl žada grįžti į Kauną pas Džiuljetą, ir ne tik mama, bet ir dukra, kurios mamos pasikeitimas irgi įkvėpė naujiems pokyčiams.

O kaip pasikeitė kita pasikeitimų akcijos dalyvė – Kamilė, sužinosite čia.
 

Džiuljeta Petrulienė, Femina Bona, kirpėjas, kirpimas, kirpimas pagal veido formą, pasikeitimų akcija, plaukai, plaukų stilistė, stilisto konsultacijos, stilius, šukuosena

Naujausi komentarai
Nija
2012-02-26, 23:44
Num super! Daziuljeta profe, ka cia besakyt. Sekmes darbe, dziaugiuos Jusu kuryba ir ikvepimu ... :)
MiLedi
2012-02-26, 22:05
Moteris buvo graži ir prieš pasikeitimą, tačiau veide matyti nuovargis. Po pasikeitimo atrodo žiauriai jaunesnė, tačiau čia makiažo galia. O prisidažius kiekvieną dieną vyresniame amžiuje jau turbūt nelabai ir besinori...
Laura
2012-02-25, 17:33
Geras pavyzdys,kad reikia save prisiziureti.
Aura
2012-02-25, 15:59
O man ir ankstesnė Aldona atrodo graži ir stilinga :) Patinka ryškus, originalus šalikėlis ir tai, kaip suderinti rūbai :)
Nauja Aldona elegantiškesnė, makiažas paryškina gražius veido bruožus :)
Linkiu nuo šiol šypsotis kuo dažniau! :)
Julija
2012-02-24, 10:32
Iš tiesų gerą dukrą turi ir pati matosi maloni moteris:) smagu, kad ryžosi!
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai