Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Problemiška veido oda

Laikas.lt

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.

Sveiki, man būtų įdomu sužinoti Jūsų patarimus apie tai, kokios spalvos man labiausiai tiktų renkantis vakarinį ar įprastą, kasdienį makiažą, ir kaip tiktų dažytis?

Be to, turiu problemišką veido odą, ji sausa, kartais išmėto
neryškiais plėmais, ir kai užsitepu makiažo pagrindą juos išryškina ir dar viena problema - inkštirai. Nenaudoju veido prausiklių, nes jie dar labiau išsausins odą. Ačiū už atsakymus.

Simona

Dėl veido priežiūros: prausiklį naudoti būtina tam, kad pašalintumėte makiažo likučius ir palaikytumėte odos švarą. Labai svarbu, kad prausiklis būtų tinkamas Jūsų veido odai, patarčiau rinktis prausiklį jautriai odai, kadangi Jūsų oda turi polinkį į plėmus, raudonas dėmes ir pan. Po prausiklio rekomenduočiau naudoti Auriga kosmetinės firmos serumą Catopix – C, kuris skirtas atopinės odos priežiūrai, tuo pačiu jis veiks kaip priemonė, stabdanti spuogų ir inkštirų atsiradimą, nes savo sudėtyje turi žaliosios arbatos ekstraktų.

Dėl makiažo: Jums tinka visi auksiniai, rudi ir rusvi šešėlių atspalviai, taip pat pilka, juoda spalva vakarui. Kadangi esate labai jauna, lūpas patarčiau paryškinti tik blizgesiu.


Klausimus siųskite [email protected]. Jei klausimas susijęs su Jūsų išvaizda, ar norite patarimų dėl makiažo, būtinai atsiųskite spalvotą savo nuotrauką.

GATINEAU, grožio konsultantė, kosmetologė, kosmetologės konsultacijos, Nora Vanagaitytė, visažistės konsultacijos

Naujausi komentarai
Inga
2012-11-29, 00:44
Sveiki, kokias priemones patartumete naudoti ar kaip priziureti oda, kad atsikratyti inkstiru, nes ju turiu gana daug ir naudoju tonika, clean and clear sveitikli nuo inkstiru taciau su sveitikliu nuprausus veida inkstiru sumazeja tai diena o jau kita diena ju vel tiek pat, o tonikas nelabai ka ir padeda, taip pat skirtas nuo inkstiru, mano oda misri, aciu labai uz atsakymus.
Simona
2012-02-24, 14:59
Oi tai yra Živilei ačiū :)
Simona
2012-02-24, 14:49
Ačiū už atsakymą Nora :)
Dėkoju už komplimentus :D
Živilė
2012-02-23, 08:26
Simona> Siūlyčiau pirkti internete, http://www.efarma.lt/catopix-c-serumas-50ml-odos-sausumui-ir-niezuliui-mazinti/
Juo prekiauja ir "Gatineau" salonas, bet, regis, dvigubai brangiau ;) Bet aš vis tiek džiaugiuosi, nes būtent jame man šį serumą rekomendavo, išbandžiau, likau juo patenkinta - ir perku toliau :) Tiesiog nebe tame salone, o internetu :)
Tomas
2012-02-23, 00:59
Norejau ta pati parasyt. Tikrai grazi mergina, nesugadink saves padaugindama makiazo, nes ir taip puikiai atrodai.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai