Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Randai nuo aknės

Laikas.lt

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.

Sveiki. Norėjau paklausti, kaip rūpintis randais, paliktais po aknės? Kokios natūralios priemonės tinka spuogų gydimui, inkštirų valymui?

Ačiū, Indrė

Deja , natūralios priemonės kovai su randais nėra efektyvios. Randus po aknės galima gydyti atliekant deimantinės dermabrazijos procedūrų kursą. Deimantinė dermabrazija - tai mechaninis odos pylingas, kuris maksimaliai pagerina net pačią sudėtingiausią odos būklę, atjaunina ir palaiko odos sveikatą.

Deimantinė dermabrazija rekomenduojama aknės, randų, inkštirų, padidėjusių porų, mimikos raukšlių, hiperpigmentacijos gydymui ir daugelio kitų odos problemų sprendimui. Tai greita ir beveik beskausmė procedūra, po jos oda mažai arba visai neparausta, procedūrų kiekis priklauso nuo odos būklės.

Puikūs rezultatai pasiekiami derinant šią procedūrą su mezoterapijos procedūromis. Mezoterapijos procedūrų metu biologiškai aktyvios medžiagos didelėmis koncentracijomis  prasiskverbia į gilius odos sluoksnius ir iš esmės pagerina odos kokybę, atkuria odos drėgmę ir elastingumą, lygina odą.
Dar vienas būdas randų gydymui – lazerinis veido šlifavimas.


Klausimus siųskite [email protected]. Jei klausimas susijęs su Jūsų išvaizda, ar norite patarimų dėl makiažo, būtinai atsiųskite spalvotą savo nuotrauką.

GATINEAU, grožio konsultantė, Grožio salonas, kosmetologė, kosmetologės konsultacijos, Nora Vanagaitytė, visažistės konsultacijos

Naujausi komentarai
Sandra
2012-02-24, 17:59
Deja man ir virs 300lt yra per brangu, o jei paskaiciuot kiek kainuotu dar siulomos papildomos proceduros suma oi oi kokia susidaro. Ir esme, kad nera 100% garantijos, turiu drauge kuri jau labai labai daug pinigeliu ismete visokiem tokiem gydymam, o padejo vos vos. Zodziu, jei pinigu trukumas, net neverta pradeti.
v.
2012-02-24, 15:19
nebūtinai tūkstančius kainuoja. Man ta pati bėda, bet va pasitaikė akcija, tai nusipirkau 5 šias procedūras (5-iems kartams) tik už 325 lt;) pasekit akcijas, neretai būna;)
J.
2012-02-24, 13:25
Tai vat, kad neinvestaves neturesi geru rezultatu :) ypac dar tokio dalyko, kaip randu gydymui :)
Sandra
2012-02-24, 11:16
Na pasiulymas kainuojantis keleta tukstanciu. Liudna, kad tik toks variantas.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai