Spalvinga ir elegantiška naujoji „Max & Co“ pavasario–vasaros kolekcija

Whoop.lt

Tai viena iš tų kolekcijų, kurios žiūrovą patraukia nuo pat pirmo žvilgsnio. Tokia sudėtinga ir universali naujoji Max & Co. Pavasario / vasaros 2012 kolekcija, galinti patenkinti visus poreikius. Dėmesio! ši naujoji mados linija gali sukelti priklausomybę!

Tai tikrai vienas iš įspūdingiausių kolekcijų, pasirodžiusi internete pastaruoju metu. Taigi, visiškai negali nepamatyti gausybės unikalių gėrybių naujoje Max & Co. Pavasario / vasaros 2012 m. kolekcijoje. Tai viskas, ko jums reikia atnaujinant spyntą šiltąjam sezonui.

Atėjo laikas drąsiai pasirinkti ryškias spalvas. Pagalvokite apie marškinėlius iš šilko, rankines iš medvilnės, zomšinius švarkus, spalvingas tunikas ir lengvus sportinius švarkelius. Ypatingoms progoms – elegantiškos suknelės. Naujausia Max & Co. linija taip pat įneša į kolekciją džinsinio audinio.

Pamirškite niūrias dienas ir prdėkite ruoštis saulėtai ir vėsiai kurorto išvaizdai. Naujausia Max & Co. Pavasario / vasaros 2012 kolekcija įkvėpta jūros svaigulio, apima daug jūrinių atspalvių. Drąsios juostelės (mėlynos, baltos, raudonos, geltonos) pagyvina ir padaro jūsų išvaizdą žaismingą. Jūreiviška išvaizda yra šviežia, dinamiška, įdomi tuo pačiu seksuali ir viliojanti.

Jeigu jūs savo spintoje dar neturite vasaros drabužių, nesijaudinkite Max & Co jums padės. Italijos markės naujausia kolekciaj leis mums svajoti apie saulėtas dienas, pradėsime jų laukti labiau nei kada nors ankščiau.

Visa kolekcija - nuotraukų galerijoje.


Max & Co, nauja kolekcija, pavasaris-vasara

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai