Now Reading
Nesenstanti. Madonna – pusnuogė naujo singlo viršelyje (Foto)

Nesenstanti. Madonna – pusnuogė naujo singlo viršelyje (Foto)

Nesenstanti. Madonna – pusnuogė naujo singlo viršelyje (Foto)

Laikas.lt

Nors Madonnai jau 53 m., ji atrodo geriau nei daugelis už ją dvigubai jaunesnių merginų. Naujojo singlo „Girl gone wild“ viršeliui Madonna paliko mažai vietos fantazijai.

Vos įžiūrimais drabužėliais pasipuošusi dainininkė visiškai nenustebino kritikų. Tokios aprangos ir reikėtų tikėtis iš moters, kuri dažnai dainuoja apie seksą („Like a virgin“, „Justify my love“ ir t.t.). Tačiau žvelgiant iš kitos pusės Madonna nelabai ir turi kuo gėdytis – 53 m. kūnas išpuoselėtas iki mažiausių smulkmenų.

Tiesa, dėl naujojo dainos pavadinimo Madonna susilaukė iš grasinimų teismais.  Joe Francis, išleidusio DVD seriją – „Girls gone wild“. Jis ne tik apkaltino Madonna plagiavimu, liepė pakeisti dainos pavadinimą, bet ir griežtai uždraudė dainą atlikti per amerikietiško futbolo čempionatą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Girls gone wild“ ir neseniai pristatyta „Give me all your lovin’“ – iš pasirodysiančio jau 12 atlikėjos solinio albumo. Jame Madonna sudainavo kartu su Nicki Minaj, M.I.A ir t.t. Albumas parduotuvėse turėtų pasirodyti jau kovo 26 dieną.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top