Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Bėrimas

Laikas.lt

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.

Sveiki, turiu problemą, su kuria nežinau jau kaip be susitvarkyti. Man labai pradejo berti veidą, ypač kaktą.

Aistė

Kaktos bėrimas dažnai rodo virškinimo trakto sutrikimus. Reikėtų daugiau dėmesio skirti mitybai, gal valgote per aštrų maistą, gal per mažai geriate vandens... Kosmetologinės procedūros paprastai gydo jau pasekmes, todėl turėtumėte prisiminti, kada tai prasidėjo ir su kuo tai galite susieti, tokiu būdu būtų galima bandyti aiškintis kaktos bėrimo priežastis ir jas bandyti eliminuoti. Sekantis žingsnis būtų veido odos valymas, tai gali būti ir rūgštinis valymas ir deimantinės dermabrazijos procedūra (mechaninis giluminis pylingas) ir jūsų veido odai tinkančios kosmetikos parinkimas.


Klausimus siųskite [email protected]. Jei klausimas susijęs su Jūsų išvaizda, ar norite patarimų dėl makiažo, būtinai atsiųskite spalvotą savo nuotrauką.

GATINEAU, grožio konsultantė, Grožio salonas, kosmetologė, kosmetologės konsultacijos, Nora Vanagaitytė, visažistės konsultacijos

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai