Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Kremas nuo raukšlių

Laikas.lt

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.

Laba diena, norėjau paklausti dėl raukšlių ir kremų nuo jų. Nuo kelių metų tuos kremus reikia pradėti naudoti ir kokius? Ar tiesa, kad nuo 25-erių? Ar visgi dauguma raukšlių yra mimikos?

Rasa

Nors 25 metai - pats jaunystės įkarštis, tačiau veido oda jau signalizuoja pirmuosius senėjimo požymius, nes būtent šiame amžiuje patiriama daug streso, tai susiję su karjeros siekimu, šeimos kūrimu, prisiėmimu daugybės įsipareigojimų, pastoviu nuovargiu ir neišsimiegojimu. Stresas sukelia lokalių raumenų spazmus, kurie sutrikdo mikrocirkuliaciją, todėl atsiranda pirmosios raukšlės, taip pat nereikėtų užmiršti kiek laiko praleidžiate biure, prie kompiuterio, gal dar lankotės soliariume ir pan., žodžiu, priežasčių, dėl ko oda sausėja ir atsiranda ankstyvosios raukšlės, yra gana daug.

Todėl, kuo anksčiau pradėsite rūpintis savo oda, tuo bus geriau. Labai svarbi kasdienė odos priežiūra, tai reiškia, kad oda kasdien turi būti valoma, tonizuojama, drėkinama ir maitinama. Atsiradus pirmosioms mimikos raukšlelėms, jau reikia naudoti kremą, kuris ne tik maitina, bet ir stangrina odą. Būtų gerai, jei veido priežiūros priemones parinktų kosmetologė. Pradžioje rekomenduočiau deimantinės dermabrazijos procedūrą , o po to vakuuminio masažo kursą, kuris sustiprintų jūsų veido raumenis ir išlygintų mimikos raukšleles. Šios procedūros iš esmės pagerintų jūsų odos kokybę.


Klausimus siųskite [email protected]. Jei klausimas susijęs su Jūsų išvaizda, ar norite patarimų dėl makiažo, būtinai atsiųskite spalvotą savo nuotrauką.

GATINEAU, grožio konsultantė, Grožio salonas, kosmetologė, kosmetologės konsultacijos, Nora Vanagaitytė, visažistės konsultacijos

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai