Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Vanduo sausina odą

Laikas.lt

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.

Sveiki, norėjau paklausti, ką daryti, jei bute esantis vanduo labai sausina odą, nes seniau ji būdavo riebi, dabar po dušo net skauda kaip tempiasi.

Saulė

Greičiausiai vanduo, kurį jūs naudojate yra pakankamai kietas, todėl po prausimosi jums ir traukia odą. Rekomenduočiau kiekvieną kartą po dušo naudoti intensyviai drėkinantį kremą. Jei oda labai išsausėjusi, į kremą įpilkite natūralaus avižų ar vynuogių kauliukų aliejaus santykiu 1:3, tokį aliejų galite nusipirkti vaistinėje.

Taip pat atkreipkite dėmesį kokį prausiklį naudojate, gal jis taip pat sausina odą, visos jūsų naudojamos priemonės turi būti skirtos sausos odos priežiūrai. O jei turite galimybę, įsigykite vandens valymo sistemą ir iš karto pajusite skirtumą.
 


Klausimus siųskite [email protected]. Jei klausimas susijęs su Jūsų išvaizda, ar norite patarimų dėl makiažo, būtinai atsiųskite spalvotą savo nuotrauką.

GATINEAU, grožio konsultantė, Grožio salonas, kosmetologė, kosmetologės konsultacijos, Nora Vanagaitytė, visažistės konsultacijos

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai