Seserų pasikeitimo akcija su MOSAIC. Agnė ir Dovilė

Laikas.lt

Pristatome „Seserų pasikeitimo akcija su MOSAIC“ dalyves Agnę ir Dovilę.

„Sveiki, siunčiame konkursui nuotraukas. Mes esame sesės - Agnė ir Dovilė. 1 foto - Agnė kairėje, Dovilė - dešinėje. Mus skiria 4 metų skirtumas.

Kiek daug bendra mes turime: vaikystės paslaptys, daugelio metų džiaugsmus ir ašaras. Praeitis tik mudviem - tau ir man - bendra.

Mudvi augome kartu ir tapome draugėmis. Netgi suaugusios vis dar turime netikusį įprotį paslėpti batukus... ir aukštyn timptelėti sijoną.

Turėti sesę - tai dalyvauti nesibaigiančioje muilo operoje. Mudvi buvome, esame ir visada būsime draugės. Nepaisant visų skirtumų, nepaisant visų permainų. Mudviejų praeitis nėra herojiška, netgi nėra
išskirtinė, bet kai man prireikia paramos, pajuntame viena kitos tylų buvimą šalia. Ir visada jausime.

Draugai ateina ir išeina, o seserys yra dabar ir visada. Norėtume šauniai praleisti laiką pasikeitimo akcijoje, patirti nepakartojamų įspūdžių, nes galbūt tokia proga pasitaiko tik kartą gyvenime“.


Kaip dalyvauti pasikeitimų akcijoje?

Atsiųskite vieną ar keletą savo ir sesers nuotraukų, kuriose esate kartu, parašykite el. paštu [email protected], kodėl ir kaip norite pasikeisti. Visos dalyvių nuotraukos bus publikuojamos portale „Laikas.lt“ ir „Facebooke“.

P. S. labai džiaugtumėmės, jei siųsdamos savo aprašymus naudotumėte lietuviškus ženklus.

Džiuljeta Petrulienė, Femina Bona, Kristina Sabaliauskaitė, MOSAIC, pasikeitimų akcija

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai