Now Reading
Ilgaplaukė 12-tė už savo plaukus nori 3 500 dol. (Foto)

Ilgaplaukė 12-tė už savo plaukus nori 3 500 dol. (Foto)

Ilgaplaukė 12-tė už savo plaukus nori 3 500 dol. (Foto)

Laikas.lt
Nuotr. Dailymail.co.uk

Brazilijoje gyvenančiai Natashai dabar 12 metų, o jos plaukai siekia apie 1,5 metro ilgį. Mergina sako, kad daugeliui nuostabą, o kai kam gal ir pavydą keliantys karčiai jai tik apsunkina kasdienybę, tad planuojanti juos nusikirpti ir parduoti. Už savo gražiąsias kasas dvylikametė tikisi gauti 3 500 dolerių.

Pačios Natashos ūgis nuo plaukų ilgio skiriasi tik 3 centimetrais. Savo garbanoms ji kas savaitę sunaudoja buteliuką šampūno ir keturias valandas savo laiko jų trinkimui. Kasdien mergina praleidžia apie 1,5 valandos darbuodamasi su plaukų šepečių. Nepaisant 40 laipsnių karščio šeima negali namie įsijungti ventiliatoriaus, nes Natashos plaukai jame įstringa.

Kodėl gi mergina iki šiol plaukų nenusikirpo? Pasak Natashos mamos, jų šeima nėra labai pasiturinti, tad dukra augina plaukus, kad galėtų už juos gauti kuo daugiau pinigų. „Už plaukus gautus pinigus investuosiu į geresnį gyvenimą, pavyzdžiui, atnaujinsiu miegamąjį, nusipirksiu naujų drabužių“, – sako dvylikametė.

Tačiau dabar, kai plaukai, kone pasiekė žemę, mama yra priversta liepti dukrai atsisveikinti su savo garbanomis: „Mano dukra negali po pamokų nieko veikti, pavyzdžiui, sportuoti, ji iš karto eina namo, beje, dažnai nuo plaukų sudaromo svorio būna pavargusi.“

Žinoma, mergina susilaukia daugybės žmonių dėmesio. Vaikai, šaukia Natashą po langais, prašydami nuleisti plaukus žemyn, kad galėtų nufotografuoti. Nuotraukos jos dažnai paprašo ir nepažįstami praeiviai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Bobo stiliaus šukuoseną numačiusi Natasha gailisi savo plaukų ir sako, kad nusikirpusi jų ilgėsis. Tačiau nuoskauda greitai užsimirš, nes ji galės veikti begalės dalykų, kurie iki tol jai buvo tiesiog neįmanomi, pavyzdžiui, maudytis greta namų esančiame vandenyne. Dabar ji lieka ant kranto, kol draugės linksmai teškenasi bangose, nes išsiplauti galvą po maudynių jai truktų kelias valandas.

Kad ir kokie Natashos plaukai, ilgiausių plaukų savininku, Gineso rekordų knygos duomenimis, laikomas vienas Kinijos gyventojas, kurio kasos siekia apie 5 m 63 cm.

Daugiau nuotraukų – galerijoje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top