Now Reading
Savaitgalio receptas. Pieno šampanas

Savaitgalio receptas. Pieno šampanas

Savaitgalio receptas. Pieno šampanas

Laikas.lt

Savaitgalio receptui siūlome kai ką išties pikantiško ir negirdėto. Iškart įspėjame, kad šį ypatingą šampaną galėsite paragauti tik kitą dieną. Jūsų dėmesiui – pieno šampano receptas.

Ingredientai:

3 l virinto vandens
2 l lieso pieno išrūgų
21 g šviežių mielių
375 g rudojo cukraus
15-20 razinų

Kaip gaminti:

vandenį užvirinti ir atvėsinti iki kambario temperatūros. Į nerūdijančio plieno indą supilti vandenį, kambario temperatūros išrūgas ir cukrų. Maišyti, kol cukrus ištirps.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Mieles sutrupinti ir suberti į vandens ir išrūgų mišinį. Mielėms pradėjus kilti indą uždengti ir palaikyti apie 10-12 valandų.

Nugriebti susidariusias tamsias putas. Perkošti gautą skystį per filtrą ar audinį, suberti razinas ir supilstyti į buteliukus.

Skanaus ir pernelyg neapsvaikite. Daugiau įdomių receptų rasite Laikas.lt receptų rubrikoje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top