Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Siaubingai problematiška veido oda

Laikas.lt

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.

Turiu siaubingai problematišką veido odą. Nesusitvarkau visiškai. Oda yra sausa. Ir nepadeda nei kremas sausai odai, kuris tik porą mėnesių padėjo, nei riebesnis kremas, nes pasitepus odą vis tiek plėmais šerpetoja. Anksčiau taip baisiai nebūdavo, vis keisdavau kremus kas kažkurį laikotarpį, tai gal dėl to ir nepastebėdavau to skirtumo. Galbūt odai trūksta daugiau drėgmės? Kokių priemonių imtis išgydyti odai?

Monika

Sveiki, rekomenduoju Aurigos firmos kosmetiką, kuri yra be parabenų, nesukelia alergijų ir skirta atopinei išsausėjusiai odai. Ypač efektyviai išsausėjusias dėmes gydo Catopix C serumas. Būtų puiku, jei apsilankytumėte pas kosmetologę, manau, kad jums labai tiktų beadatinės mezoterapijos procedūros, kurios atstatytų odos drėgmės balansą.


Klausimus siųskite [email protected]. Jei klausimas susijęs su Jūsų išvaizda, ar norite patarimų dėl makiažo, būtinai atsiųskite spalvotą savo nuotrauką.

GATINEAU, grožio konsultantė, Grožio salonas, kosmetologė, kosmetologės konsultacijos, Nora Vanagaitytė, visažistės konsultacijos

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai