Now Reading
Antroji „Mokslo sriuba“ – marsaeigio nuotykiai Nasa labaratorijose (Video)

Antroji „Mokslo sriuba“ – marsaeigio nuotykiai Nasa labaratorijose (Video)

Antroji „Mokslo sriuba“  - marsaeigio nuotykiai Nasa labaratorijose (Video)

Laikas.lt

Sėkmingai startavusi savaitinė interneto TV laida „Mokslo sriuba“ šeštadienį žiūrovus vėl pakvietė į kerintį mokslo ir technologijų pasaulį.

„Iš tikrųjų esame priblokšti žmonių susidomėjimo, pirmąją laidą peržiūrėjo beveik 8 tūkstančiai smalsuolių. Maža to, sulaukėme gausybės laiškų bei dar daugiau komentarų su naudingais patarimais ir net pasiūlymais. Tai reiškia, kad laida apie mokslą gali būti ir įdomi ir spalvinga ir įkvepianti“, – teigė laidos kūrėjai.

Antroje „Mokslo sriuboje“ tęsiama naujausio Nasa marsaeigio „Curiosity“ tema – apžvelgiamas nepaprastas zondo testavimo procesas. Prieš palikdamas Žemę šešiaratis turėjo atlaikyti visus be išimties, ambicingų inžinierių sumąstytus išbandymus.

„Pamatę, kiek laiko užtruko paruošti pirmąją laidą, nusprendėme koncentruotis į kokybę, o ne į kiekybę. Siekiame tobulėti!“, – pažymėjo laidos kūrėjai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Interneto TV laida „Mokslo sriuba“ – tai ne pelno siekianti jaunų žmonių iniciatyva populiarinti mokslą visuomenėje. Kiekvieną šeštadienį „Mokslo sriubą“ galima ragauti čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top