Now Reading
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Šaulys

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Šaulys

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Šaulys

Laikas.lt

Astrologija teigia, kad horoskopo ženklas gali lemti daugelį dalykų – poros santykių sėkmė taip pat priklauso nuo zodiako ženklo. Ar kada susimąstėte, kodėl su vienais žmonėmis jums sekasi bendrauti žymiai geriau nei su kitais? Galbūt jūsų gyvenimo kelyje pasitaikė tų, kurie erzina tiesiog savo buvimu toje pačioje patalpoje? O galbūt jūsų, atrodytų, perspektyvūs santykiai galiausiai iširo? Kaltę galite suversti savo zodiako ženklui! Siūlome įsitikinti, ar jūsų partneris jums tinka, remiantis horoskopu.

Šaulys. Lapkričio 23 – gruodžio 22.

Stichija: Ugnis
Planeta: Jupiteris
Diena: ketvirtadienis
Devizas: „Aš matau“
Spalva: mėlyna, žalia, violetinė, ir tamsiai raudona
Akmuo: ametistas, topazas, chrizolitas

Šaulys su Avinu
Marso (aviną valdanti planeta) bei Jupiterio (šaulį valdanti planeta) sąjunga yra idealus variantas. Šios poros temperamentai idealiai dera – abu ženklai aktyvūs, spontaniški, lengvai bendraujantys, kiek ekstravagantiški ir linkę mėgautis gyvenimo teikiamais malonumais. Avinai itin optimistiški, turi gerą humoro jausmą, tad puikiai papildo ramesnį ir kartais kiek negatyvų šaulį. Šie ženklai puikiai dera miegamajame ir tai padeda sukurti palankią santykių atmosferą. Trumpai kalbant, jeigu porai pavyks surasti aukso vidurį lovoje, tai jų santykis kitose srityse bus naudingas abiems pusėms.

Šaulys su Jaučiu
Labai skirtingos asmenybės. Labai seksualų, tačiau ištikimą jautį erzins šaulio polinkis meilės nuotykiams. Šauliai, skirtingai nuo jaučių, labai sportiški. Šauliai labai nešeimyniški, sunkiai sugeba sukurti namų jaukumą, o tai jaučiams itin svarbu. Nemažiau svarbu ir jaučių noras būti vertinamiems už sugebėjimą užtikrinti patogų ir ramų gyvenimą – šauliai to visiškai nesupranta tuo erzindami jaučius. Tikėtina, kad pora jausis laiminga, tačiau ilgalaikis bendravimas vargiai įmanomas. 

Šaulys su Dvyniais
Šie du ženklai yra absoliučios priešingybės, tad vienas kitą traukia it magnetas. Yra ir panašumų – jie niekada nenuvargsta, dažnai keičiasi ir yra prasti meilužiai. Kita vertus, dvyniai linkę kritikuoti šaulio elgesį lovoje – nė vienas iš ženklų nėra linkęs aiškiai rodyti emocijų, o susierzinę dvyniai tą būtinai prikiš. Skirtumų labai daug ir jie gali lemti greitas sryrybas, tačiau abu ženklai dažniausiai pernelyg daug iš savo partnerio nereikalauja, tai gali jiems padėti. Santuoka įmanoma, tačiau dažniausiai santykiai nutrūksta taip pat greitai, kaip ir prasideda. 

Šaulys su Vėžiu
Jie turi skirtingus tikslus ir poreikius. Šaulys yra klajotojas ir negali nei sustoti vienoje pozicijoje, nei turi poreikį ją ilgesnį laiką išlaikyti nekintančią. Vėžiui privaloma įsitikinti savo partnerio jausmų nuoširdumu. Šaulys gyvena šiandiena, o tai erzina vėžį. Konfliktui įsižiebus šauliai jaučiasi suvaržyti ir nelaimingi. Namisėdos vėžiai jausis įskaudinti, kai nuobodžiaujantis ir seksualiai nepatenkintas šaulys ims ieškoti naujų draugų ar sekso partnerių. Išvada viena – jokių šansų nei ilgalaikei draugystei, nei santuokai. 

Šaulys su Liūtu
Abu ženklai mėgsta susipažinti su naujais žmonėmis, turi laisvės ir nuotykių poreikį. Tiek šaulys, tiek liūtas nuolat stengiasi save pradžiuginti, o į meilę žiūri kaip į žaidimą. Abu ženklai seksualiai itin aktyvūs – šaulys stimuliuoja ir įkvepia liūtą, o šis, savo ruožtu, priverčia šaulį būti ištikimesniu.Tobula sąjunga, kuri garantuotai baigsis santuoka. 

Šaulys su Mergele
Šaulio požiūris į meilę mergelę veda iš proto (blogąja prasme). Megelės saugumo poreikis erzina šaulį, kuris nelabai stengiasi suprasti savo partnerio poreikių. Mergelė siekia tvarkos ir paprastumo, o šauliui reikia naujų pojūčių bei linksmybių. Mergelei būtini ilgalaikiai įsipareigojimai, o šaulys nevengia savo aistrų tenkinti su kitais partneriais. Šis skirtumas nuolat kels įtampą ir skatins naujus konfliktus, kurie taps puikia dirva pradėti pyktis ir dėl kitų asmenybės skirtumų. Tokia pora gali kartu ištverti savaitę, tačiau ne visą gyvenimą. 

Šaulys su Svarstyklėmis
Šaulio ženklo žmonės labai mėgsta nuotykius, tad svarstyklės su jais niekada nenuobodžiaus, tačiau šauliams nerūpės svarstyklių nuotykiai ir jie retai prisijungs savo partnerio veiklos. Žavios ir gudrios svarstyklės gali galiausiai išmokti paveikti šaulį ir jį nuolat intriguoti. Kita vertus, šauliui labai sunku įsipareigoti, o svarstyklės nori visiškai pasitikėti savo partneriu. Trumpalaikiai santykiai bus labai įdomūs ir smagūs abiems pusėms, o jeigu partneriai išmoks vienas prie kito prisitaikyti, tai ilgalaikė draugystė tikrai įmanoma. 

Šaulys su Skorpionu
Skorpionai yra natūraliai linkę dominuoti, tad jie susidurs su problema bandydami suvaldyti šaulį. Skorpionai vertina savo namų erdvę, o šauliai yra nuolat susikrovę lagaminus, mėgsta keliones ir neturi jokio poreikio likti vienoje vietoje. Šauliams reikalinga laisvė, o tai kelia skorpionui pavydo priepuolius. Abiejų ženklų seksualiniai poreikiai dideli, tačiau labai skritingi – šauliai lovoje būna žaismingi ir linksmi, tad juos trikdo agresyvesni skorpionai. Kita vertus, vienos nakties nuotykis gali būti įdomi patirtis abiems partneriams. Akivaizdu, kad santuoka ar ilgalaikiai įsipareigojimai vargiai įmanomi. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šaulys su Šauliu
Ši kombinacija įdomi, bet sunkiai nuspėjama. Šie santykiai labai dinamiški ir tai gali stimuliuoti, tačiau labai tikėtina, kad nuolatinis kitimas partneriuose iškels jų blogąsias sąvybes. Jų nuolatiniam nuotykių ieškojimui ir niekada nepavargstančiam būdui reikia itin daug erdvės. Miegamajame pora nesivaržys vienas kito ir stegsis išbandyti viską, tačiau buvimas tik dviese pabos abiems. Ši pora, tai kaip du laivai plačioje jūroje ir jiems tikrai nepavyksta plaukti greta. Santykiai nesitęs ilgai, tačiau labai didelė tikimybė net ir išsiskyrus likti draugais. 

Šaulys su Ožiaragiu
Šie santykiai turės vilties tik tuo atveju, jeigu šaulys sugebės bent šiek tiek nusiraminti. Ožiaragiai nėra labai atviri, kada kalbame apie seksą, tačiau šauliai visada pasirengę. Gyvenimo poreikiai labai skirtingi – konservatyvūs ir atsargūs ožiaragiai siekia saugumo ir ramybės, o šauliai nerūpestingi ir stengiasi mėgautis gyvenimu vos pasitaikius progai. Šaulius ožiaragiai nuolat erzins ir tai kels nesibaigiančią įtampą ir pyktį. Ši sąjunga neteikia didelių vilčių. 

Šaulys su Vandeniu
Ši kombinacija gali būti labai sėkminga dėl jų panašių seksualinių poreikių – abu ženklai inovatyvūs ir aistringi. Partneriai taip pat stimuliuos vienas kitą intelektualiai. Požiūris į gyvenimą nesikerta – vandeniai mėgsta naujoves, o šauliai labai optimistiški ir aktyvūs. Abu ženklai sunkiai nuspėjami, dinamiški bei linksmi. Tiek šauliai, tiek vandeniai mėgaujasi būdami dėmesio centre. Įprastai tai įdomūs ir visiškai nepavydūs žmonės. Ilgalaikis bendravimas tikrai sėkmingas, kadangi tokia pora mėgausis aktyvia veikla drauge, bet visada supras, kad kartais partneriui reikia palikti šiek tiek erdvės. 

Šaulys su Žuvimis
Suderinami miegamajame, bet tik tiek – nė vienas negali kitam užtikrinti saugumo jausmo. Nepriklausomas šaulys negali prisiversti žuvims suteikti pakankamai dėmesio ir atsidavimo. Šaulių aštrus liežuvis nuolat žeis jautrias ir viską giliai į širdį imančias žuvis. Žuvys nuolat bandys šaulį įtraukti į dvasingesnius santykius, tačiau kiekvieną kartą nusivils šaulio bandymais išsilaisvinti ir nutolti. Tokia sąjunga beveik neturi vilčių, nes abu partneriai jausis nelaimingais – žuvų kuklumas išsunks iš šaulių jėgas, o žuvys jausis įskaudintos, kai partneris neįvertins jų pastangų sukurti rimtus santykius. 


Taip pat skaitykite:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top