Individualūs kosmetologės-vizažistės patarimai. Antakių formavimas

Laikas.lt

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.

Kaip suformuoti gražius antakius, jei nelabai ten plaukelių yra?

Justė

Sveiki, antakių formavimui svarbiausios priemonės yra tinkamos spalvos pasirinktas pieštukas ir šešėliai. Jei neturite pakankamai plaukelių, antakius nusipieškite su pieštuku, o šešėlius tepkite jau ant nupieštų antakių, taip suteiksite natūralią išvaizdą. Šešėlių bei pieštuko spalva turėtų būti šiek tiek šviesesnė už Jūsų antakių spalvą.

Dažymo eiga: vertikaliai pridėkite pieštuką prie nosies šnervės, tokiu būdu nustatysite, kur turi būti antakių pradžia, tada pridėkite pieštuką prie lūpų 45 laipsnių kampu, centro nosies šnervės, akies išorinio kampo, tada ir pamatysite, kur turi būti antakių pabaiga. Norint nustatyti antakių linkį, reikia pridėti pieštuką prie lūpų centro, nosies šnervės ir prie akies rainelės.


Klausimus siųskite [email protected]. Jei klausimas susijęs su Jūsų išvaizda, ar norite patarimų dėl makiažo, būtinai atsiųskite spalvotą savo nuotrauką.

antakiai, antakių dažymas, GATINEAU, grožio konsultantė, Grožio salonas, kosmetologė, kosmetologės konsultacijos, Nora Vanagaitytė, Sigita, visažistės konsultacijos

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai