Now Reading
Individualūs kosmetologės-vizažistės patarimai. Nuo policistozės atsiradę spuogai ir randai

Individualūs kosmetologės-vizažistės patarimai. Nuo policistozės atsiradę spuogai ir randai

Individualūs kosmetologės-vizažistės patarimai. Nuo policistozės atsiradę spuogai ir randai

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.

Laba diena, patarkite, kaip gelbėtis nuo policistozės atsiradusių spuogų ir randų? Geriu ir hormoninius vaistus, naudoju gydomuosius kremus kaip duac, skinoren, bet po kiek laiko oda tartum įgauna imunitetą ir vėl niekas nebepadeda. Ši problema yra ypač opi, nes veidas kenčia labai stipriai, skauda, patinsta.

Informacijos internete nedaug, tenka pasitikėti ginekologės patarimais. Tačiau hormoniniai kontraceptikai nesutvarkė šios bėdos. Cistos nedidėja, tačiau odą vistiek beria. Buvau pas dermatologę, išrašė tirpalo su antibiotikais, šiek tiek padėjo.Gal iš patirties kažką galite rekomenduoti?Kaip gydytis odą, kokios procedūros tinka?

Snieguolė

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jei yra uždegimas, veido procedūros nerekomenduojamos, be to, reikėtų išsiaiskinti, kas sukelia policistozę, nustatyti jos priežastis, tai manau, galėtų padaryti gydytojas dermatologas, gal reikėtų pasidaryti kraujo tyrimą hormonams, gal yra pažeista jų pusiausvyra ir pan. Tik po to, kai bus pašalintas uždegimas, galima daryti kosmetologines procedūras ir lyginti nuo spuogų veido odą, tam puikiai tinka deimantinės dermabrazijos procedūros. Tokios problemos išsprendimas dažnai yra ilgas procesas, todėl jei nepadėjo vienas antibiotinis tirpalas, turėtumėte nenusiminti ir vėl kreiptis i dermatologą.


Klausimus siųskite [email protected]. Jei klausimas susijęs su Jūsų išvaizda, ar norite patarimų dėl makiažo, būtinai atsiųskite spalvotą savo nuotrauką.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top