Now Reading
Festivalis „Pilni ekranai: Kablys“ – emocinga muzikos ir vaizdo sintezė

Festivalis „Pilni ekranai: Kablys“ – emocinga muzikos ir vaizdo sintezė

Festivalis „Pilni ekranai: Kablys“ – emocinga muzikos ir vaizdo sintezė

Laikas.lt

Aktyvaus laisvalaikio centro „Kablys“ erdves gegužės 11 d. užpildys spalvingas audiovizualinis meno festivalis „Pilni ekranai: Kablys“. Profesionalūs Lietuvos video ir audio menininkai kurs specialiai „Kabliui“ pritaikytas unikalias video instaliacijas bei sieks naujos audio ir video meno sintezės dimensijos.

„Norime video meną pateikti kaip emocionaliai įtakingą meno formą ir parodyti, jog muzika ir vaizdas yra neatskiriami šiuolaikiniuose renginiuose bei už jų ribų. Tuo galės įsitikinti festivalio lankytojai – jie turės progą patys savaip „nuspalvinti“ „Kablio“ rūmų interjerą ir artimiau susipažinti su video instaliacijų kūrybiniu procesu“, – sako vienas iš festivalio organizatorių Rolandas Jarušauskas.

Festivalio programą sudarys video instaliacijų paroda, kūrybinės dirbtuvės, muzikos ir video menininkų duetų pasirodymai. Vaizdas ir muzika bus sujungtos į bendrą potyrį ir taps neatskiriamomis viena nuo kitos, todėl bus užpildyta ir „Kablio“ muzikos scena, kurioje pasirodys Lietuvoje puikiai pažįstamų muzikos atlikėjų, diskžokėjų ir video menininkų duetai: Dj Synthsolsyzer & Vj Vytas Realtime, Shtirlic.NET & Vj Big Red, Dj Wasted Gaze (Partyzanai) & Fullscreenvjs, Dj 96 World & Vj Glitchr, Dj Gvidas (Partyzanai) & Vj Oro Pagalvės. Festivalio žvaigždė – grupė FUSEDMARC – vieni iš nedaugelio Lietuvos muzikantų, didelį dėmesį skiriantys savo pasirodymų vizualinei išraiškai. Jungdami įvairius garsus ir naudodami video instaliacijas jie sukuria ilgam atmintyje išliekančią gerą nuotaiką.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Festivalis „Pilni ekranai: „Kablys“ gegužės 11 d. 17 val. aktyvaus laisvalaikio centre „Kablys“, Kauno g. 5, Vilnius. Bilietų kaina: 15, 20, 25 Lt.

Daugiau informacijos čia ir Facebook’e.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top