Now Reading
Mados tendencija – viena spalva nuo galvos iki kojų

Mados tendencija – viena spalva nuo galvos iki kojų

Mados tendencija – viena spalva nuo galvos iki kojų

Laikas.lt

Pavasariui ir vasarai daugelis dizainerių siūlė rinktis margus drabužius puoštus Afrikos genčių raštais ar egzotiškomis gėlėmis, neapsiteita ir be pastelinių atspalvių bei kreminės baltos. Siluetai laisvi arba patogiai prigludę, atkartojatys sportinių drabužių formas. Nieko naujo ar perdėm netikėto, tačiau vasaros kolekcijose jau buvo galima įžvelgti tendenciją, kuri pasaulį galutinai užkariaus rudenį – monochromas.

Vienspalvius drabužius nuo galvos iki kojų ilgą laiką pristatydavo Niujorko damų dievinamas Alexander Wang – žinoma, jis paprastai siūlo tamsius drabužius, o vasarą tai mažiau aktualu, bet apsirengusios mėtinio žalsvumo (beje, šios spalvos džinsai atrodo labai stilingai) drabužiais nuo galvos iki kojų pataikysite į dešimtuką. Vertėtų rinktis ir jau porą šiltųjų sezonų itin madingus švelniai rausvus, persikinius ar kreminius atspalvius.

Prisiminkite, jog apsirengus itin intensyvaus atspalvio drabužiais nuo galvos iki kojų galite atrodyti juokingai, tad rinkitės šiek tiek prigesintus, šviesius atspalvius arba ryškesnį derinį prislopinkite neutralios spalvos batais ar rankine.

Idėjos nuotraukų galerijoje:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top