Now Reading
Individualūs kosmetologės-vizažistės patarimai. Makiažo pagrindas šviesiai odai

Individualūs kosmetologės-vizažistės patarimai. Makiažo pagrindas šviesiai odai

Individualūs kosmetologės-vizažistės patarimai. Makiažo pagrindas šviesiai odai

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.

Sveiki. Esu baltaodė ir daugelį metų nesėkmingai ieškau odos spalvą atitinkančio makiažo pagrindo. Ieškojau įvairiose kosmetikos parduotuvėse, tačiau susidaro toks įvaizdis, kad gyvename Afrikoje. Manau tikrai nemaža dalis merginų turi itin šviesią odą, tačiau makiažo tonai prasideda tik nuo vidutinio tamsumo atspalvių… Gal galėtumėte patarti, ką daryti? Mano oda išties labai šviesi, galima sakyti netgi popieriaus baltumo. Tuo tarpu veido oda problematiška – daug paraudimų, spuogelių, dėmelių, itin
riebi, ypač T zonoje, tačiau tuo pačiu ir pleiskanoja, sausėja… Pabodo vaikščioti su „kauke”.

Ieva

Sveiki, galiu rekomenduoti Micabella mineralinę pudrą, nes yra ir labai šviesių atspalvių. Ši pudra yra natūrali, neturi jokių priemaišų, tinka net labai jautriai odai, be to, ji yra unikali tuo, kad pudros miltelius sumaišote su kremu, kurį naudojate, todėl labai paprasta pritaikyti bet kokiai odai. Veido išsausėjimui, pleiskanojimui, dėmelėms gydyti, rekomenduočiau Aurigos firmos Catopix C serumą.


Klausimus siųskite [email protected]. Jei klausimas susijęs su Jūsų išvaizda, ar norite patarimų dėl makiažo, būtinai atsiųskite spalvotą savo nuotrauką.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top