Now Reading
Individualūs kosmetologės-vizažistės patarimai. Mišri veido oda

Individualūs kosmetologės-vizažistės patarimai. Mišri veido oda

Individualūs kosmetologės-vizažistės patarimai. Mišri veido oda

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.

Laba diena. Noriu paklausti (man yra 29 metai), kaip prižiūrėti veido odą, jei ji yra normali, o skruostų vietose sausesnė nei viso veido. Be to nuolatos išmeta spuogeliais virš apatinio žandikaulio ir po. Yra matomos poros ant nosies ir smakro. Nelabai suprantu, kokiai veido odai naudoti priemones. Nes jei imu naudoti ką nors nuo spuogų, tai labai išsausina ją. Gal galite man nuosekliai parašyti, kokio tipo kaukes naudoti ir visa kita. Padėkite susidraugauti su savo veideliu.

Roberta

Sveiki, kad oda būtų švari, be inkštirų ir spuogelių, siūlyčiau apsilankyti pas kosmetologą veido valymui. Veido odos normalizacijai puikiai tinka dermabrazijos procedūros, jau po pirmos procedūros pajustumėte rezultatus, manau, kad pakaktų kelių procedūrų, o kasdienei veido priežiūrai siūlau naudoti kosmetiką, skirtą mišrios odos priežiūrai pvz., Gatineau firmos Moderactive liniją. Labai svarbu daugiau dėmesio skirti kasdieniam veido valymui: būtina naudoti vakare prausiklį, toniką ir po to kremą, kartą per savaitę naudokite veido pylingą ir drėkinančią kaukę. Geriausia, kad priemones parinktų kosmetologė, tai būtų veiksmingiau, nes neišleistumėte pinigų kosmetikai, kuri nebūtinai tiks jūsų odai.


Klausimus siųskite [email protected]. Jei klausimas susijęs su Jūsų išvaizda, ar norite patarimų dėl makiažo, būtinai atsiųskite spalvotą savo nuotrauką.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top