Poros suderinamumas pagal horoskopą. Svarstyklės

Laikas.lt

Astrologija teigia, kad horoskopo ženklas gali lemti daugelį dalykų - poros santykių sėkmė taip pat priklauso nuo zodiako ženklo. Ar kada susimąstėte, kodėl su vienais žmonėmis jums sekasi bendrauti žymiai geriau nei su kitais? Galbūt jūsų gyvenimo kelyje pasitaikė tų, kurie erzina tiesiog savo buvimu toje pačioje patalpoje? O galbūt jūsų, atrodytų, perspektyvūs santykiai galiausiai iširo? Kaltę galite suversti savo zodiako ženklui! Siūlome įsitikinti, ar jūsų partneris jums tinka, remiantis horoskopu.

Svarstyklės. Rugsėjo 24 – spalio 23.

Stichija: Oras
Planeta: Venera
Diena: penktadienis
Devizas: „Aš svarstau“
Spalva: mėlyna, žalia
Akmuo: opalas, lazuritas

Svarstyklės su Avinu
Priešingybės traukia, tačiau tokia sąjunga sėkminga gali būti tik trumpą laiką ir dažniausiai tik lovoje. Abu ženklai mėgaujasi seksualiniais malonumais, tačiau avinas šioje srityje sau leidžia žymiai daugiau nei svarstyklės. Ganėtinai trumparegiški avinai dažnai erzina idealų ieškančias svarstykles. Galiausiai svarstyklės ims ieškoti mažiau egoistiško partnerio, o avinas susiras ką nors, kas jam galės skirti pakankamai dėmesio.

Svarstyklės su Jaučiu
Ši pora mėgsta muziką ir meną, tačiau daugiau nieko bendro neturi. Jaučiai ramūs ir kiek susivaržę, tad netinka romantiškoms svarstyklėms. Jaučiai linkę planuoti savo ateitį, tačiau ilgalaikiai įsipareigojimai svarstykles gąsdina, tad šis aspektas neabejotinai kels nesutarimų. Svarstykles papildomai erzins diktatoriška jaučio natūra. Ženklai suderinami miegamajame, tačiau to nepakanka sėkmingai sąjungai.

Svarstyklės su Mergele
Mergelės griežtai vadovaujasi jų pačių nustatytomis bei visuomenės primestomis taisyklėmis, o svarstyklėms tai nepriimtina. Tai labai skirtingos asmenybės – mergelėms įdomiau uždirbti pinigus ir jos neskiria daug dėmesio seksui, o tai netenkina aistringesnių svarstyklių. Mergelės labiau namisėdos ir slopina mėgstančias bendrauti ir vienoje vietoje neužsisėdėti svarstykles. Svarstyklės linkusios leisti pinigus, o tai gasdina finansinį stabilumą mėgstančias mergeles. Žvelgiant iš svarstyklių perspektyvos, mergelės turi surinkusios visas labiausiai erzinančias savybes – jos kritiškos, nelinkusios ieškoti kompromiso, greitai supyksta. Santykiai vargiai įmanomi.

Svarstyklės su Ožiaragiu
Ožiaragius svarstyklės labai domina seksualiai. Svarstykles žavi ožiaragių sugebėjimas uždirbti pinigus, tačiau darbščius ožiaragius erzina svarstyklių tingumas. Svarstykles ilgainiui pradeda slopnti iš pradžių žavėjęs partnerio ramus charakteris ir poreikis viską apskaičiuoti. Tuo tarpu ožiaragius erzins svarstyklių noras būti dėmesio centre, jie norės daugiau laiko skirti darbui, o ne pramogoms. Šių ženklų sąjunga neturi ateities.

Svarstyklės su Dvyniais
Šie oro ženklai puikiai tinka tiek intelektualiai, tiek ir visose kitose plotmėse. Tiesa, abiems sunku susitvarkyti su savo aistromis, tačiau tai tik įneša papildomos ugnies ir dažniausiai problemų nesukelia. Pora labai myli vienas kitą, tai ideali partnerystė. Abu ženklai nepastovūs, tačiau jų pomėgiai dažnai keičiasi vienu metu ir ta pačia linkme. Paskutinį žodį dažniausiai taria svarstyklės, tačiau visada atsižvelgusios į partnerio poreikius. Ženklai labai meniški ir intelektualūs, o būnant kartu jiems bus lengva tobulėti tiek vienoje, tiek kitoje srityje. Pora labai aistringa, tačiau nepavydi. Jų seksualinis suderinamumas puikus ir miegamajame jiems niekada nebus nuobodu. Tai tobula sąjunga, kurios santuoka bus šilta ir kupina meilės bei tarpusavio supratimo.

Svarstyklės si Liūtu
Abu ženklai patenkina vienas kito poreikius ir aistras. Liūtus labiau domina fizinė santykių pusė, tačiau tai svarstyklėms būna visai įdomu. Svarstyklės sunkiai priima sprendimus, tad natūralius liūto sugebėjimas dominuoti joms tik į naudą. Šie partneriai puikiai dera miegamajame – liūtas yra aistringesnis, o svarstyklės įneša daugiau romantikos ir jausmų. Svarstyklės labai taktiškos ir lengvai randa priėjimą prie bet kokių žmonių, taigi joms pavyks susitarti su egocentriškais ir greitai užsiplieskiančiais liūtais. Tai daug žadanti sąjunga.

Svarstyklės su Vėžiu
Šios poros poreikiai smarkiai skiriasi – vėžiams reikia stipraus emocinio ryšio ir meilės, o svarstyklės oš santykių tikisi intelektualinio pasitenkinimo. Svarstyklėms sunku prisitaikyti prie besikeičiančių dvynių nuotaikų, tačiau jos nelinkusios aiškintis santykių ir veltis į konfliktus, tad tiesiog kaupia pyktį viduje. Vėžiai sunkiai priima kartais prasiveržiančią svarstyklių kritiką ir šioje poroje nuolat jaučiasi įsitempę ir nelaimingi. Vėžiai įneš naujų potyrių į poros miegamąjį, tačiau jiems reikės labai pasistengti norint ilgesniam laikui sudominti svarstykles. Vėžius glumins svarstyklių polinkis į ekstravenganciją, tačiau jeigu jiems pavyks su tuo susitaikyti, tai sąjunga gali būti sėkminga. Kita vertus, santuoka teikia mažai vilčių.

Svarstyklės su Šauliu
Šaulio ženklo žmonės labai mėgsta nuotykius, tad svarstyklės su jais niekada nenuobodžiaus, tačiau šauliams nerūpės svarstyklių nuotykiai ir jie retai prisijungs savo partnerio veiklos. Žavios ir gudrios svarstyklės gali galiausiai išmokti paveikti šaulį ir jį nuolat intriguoti. Kita vertus, šauliui labai sunku įsipareigoti, o svarstyklės nori visiškai pasitikėti savo partneriu. Trumpalaikiai santykiai bus labai įdomūs ir smagūs abiems pusėms, o jeigu partneriai išmoks vienas prie kito prisitaikyti, tai ilgalaikė draugystė tikrai įmanoma.

Svarstyklės su Svarstyklėmis
Tai labai energingi ir daug iš kitų bei savęs reikalaujantys žmonės, tad santykiai bus labai įtempti ir varginantys. Partnerius sies aistra bei daugelis bendrų pomėgių. Tai linksmi ir atsipalaidavę žmonės, kurie nenori pripažinti akivaizdžių faktų. Tai žmonės, kuriems patinka grožis ir harmonija, tačiau pastarosios santykiuose mažai – partneriams sunkiai seksis išsiaiškinti kilusius konfliktus, tad įtampa nuolat augs. Ieškodami ramybės jie ims daugiau bendrauti su draugais, palaipsniui nutols. Pirminis susižavėjimas stiprus, tačiau rimtiems santykiams reikia vidinės brandos.

Svarstyklės su Skorpionu
Skorpionai pernelyg pavydūs atsiplaidavusioms svarstyklėms. Jų pavydas prasiveržia dar smarkiau, kai skorpionai supranta, kad svarstyklėms menkai rūpi. Seksualinis gyvenimas nuobodus, tad nuvylusios ir nuo ginčų pavargusios svarstyklės dažnai būna neištikimos. Skorpionams labai sunku atleisti, jie nuolat kaupia pyktį ir pasitaikius progai atsikeršija. Tokioje poroje skorpionas turėtų dominuoti, o svarstyklės visiškai paklusti, tačiau pastarosios to daryti nenori. Nors pirminis susižavėjimas ir įmanomas, tačiau šiems žmonėms reikėtų laikytis atokiau nuo vienas kito.

Svarstyklės su Vandeniu
Tobula kombinacija. Šiltos, jausmingos svarstyklės mielai priima entuziastingus ir linksmus vandenius. Vandeniai labai gyvybingi ir myli gyvenimą, tačiau kartais gali būti užsispyrę, tačiau svarstyklėms tai netrukdo – iš prigimties diplomatiškos jos sugeba lengvai apraminti savo partnerį. Svarstyklės trokšta gyventi dideliu tempu, tačiau kartais baiminasi ir nėra tikros dėl savo sprendimų, o vandeniai joms tampa puikiu postūmiu. Abu ženklai labai socialūs, mėgsta bendravimą ir buvimą didelėse kompanijose. Jie turi daug draugų, tačiau nepamiršta skirti laiko sau ir savo hobiams. Žinoma, jog tam tikri asmenybės skirtumai šiek tiek erzins, tačiau šiems žmonėms bus lengva išspręsti menkus nesutarimus. Daugiausiai nesklandumų kils dėl perdėto vandenių atvirumo – tai žmonės, kurie dažnai nepagalvoja prieš kalbėdami, dažnai būna ironiški, o tokios pastabos (tebūnie nelabai rimtos) dažnai žeidžia jautresnes svarstykles. Kita vertus, vandeniai greitai supras savo klaidą ir norėdami išsaugoti mylimąjį ims keistis. Seksas netobulas, tačiau dvasinis ryšys labai stiprus ir šie santykiai lengva perauga į rimtą, neretai visą gyvenimą trunkančią sąjungą.

Svarstyklės su Žuvimis
Tarpusavio trauka tikrai ryški, tačiau ji retai trunka ilgesnį laiką. Abu ženklai sentimentalūs ir atjaučiantys, siekiantys įgyvendinti savo romantines svajones. Kita vertus, dažnai kyla nesutarimų – svarstyklės lengvai sutaria su daugelių žmonių, o žuvys žymiai kritiškesnės ir sunkiai prisileidžia žmones. Žuvys linkusios skųstis ir pačios prisikuria problem, o tai labai erzina svarstykles. Svarstykles taip pat vargina žuvų poreikis remtis į partnerį ir jų nesavarankiškumas, tuo tarpu žuvis vargina platus svarstyklių veiklų spektras. Santykiai gali būti smagus ir įdomus, bet labai trumpą laiką – ilgalaikis ryšys ar santuoka variai įmanomi.

Taip pat skaitykite:
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Avinas
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Jautis
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Ožiaragis
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Mergelė
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Dvyniai
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Vėžys
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Liūtas
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Šaulys
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Vandenis
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Žuvys 

horoskopas, pora, santykiai, suderinamumas, svarstyklės, Zodiakas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai