Now Reading
Atostogos pagal horoskopo ženklą

Atostogos pagal horoskopo ženklą

Atostogos pagal horoskopo ženklą

Laikas.lt

Astrologija padeda įvairiausiose gyvenimo situacijose – remiantis savo zodiako ženklu galima pasirinkti tinkamiausią gyvenimo partnerį ar net idealiausią dietą. Oras Lietuvoje dar nelepina, tačiau daugelis jau susimąsto apie atostogas, o jeigu niekaip neapsisprendžiate, ką nuveikti, tai siūlome pasikliauti atostogų horoskopu.

Avinas
Avinas yra ugnies ženklas, tad šiems energingiems žmonės reikia daug veiklos, norint išsklaidyti nuobodulį. Šie žmonės mėgsta patogumą ir prabangą, todėl dažniausiai renkasi keliones lėktuvu. Bene svarbiausias kelionės planavimo punktas – tokio pat aktyvaus kelionės partnerio pasirinkimas. Avinams patiks egzotiškos, sportiškos ir ekstremalios atostogos – kopimas į kalnus, safaris, nardymas ar jodinėjimas žirgais.

Jautis
Jaučius valdo Žemės elementas, tai ramūs, žemiški, šeimos žmonės, taigi jiems patiks keliauti su šeima ar būriu artimiausių draugų. Šiems žmonėms patinka, kada jais yra rūpinamasi, nenumatytos situacijos ir spontaniški sprendimai juos vargina, todėl geriausia būtų rinktis kelionių agentūrų pasiūlymus. Vaikų turintys jaučiai mielai pataikauja mažiesiems ir džiaugiasi atrakcionų, vandens ar pramogų parkais, zoologijos sodais.

Dvyniai
Tai oro ženklas, kuris mėgsta lengvumą ir patogumą, todėl jie mielai rinksis skrydį lėktuvu. Dvyniai linkę dažnai keisti savo nuomonę, leistis į netikėtus nuotykius, tai smalsūs ir nemėgstantys planuoti žmonės, juos erzins kompanionai, kuriems svetimas spontaniškumas. Šiems žmonėms patinka miestai, jie mielai klaidžioja gatvelėmis neturėdami žemėlapio, kuičiasi blusų turguose ir suvenyrų parduotuvėlėse, susipažįsta su vietiniais, tačiau jie taip pat jaučia jūros ir kalnų trauką.

Vėžys
Vandeniui pavaldūs vėžiai neįsivaizduoja atostogų be vandenyno ar jūros. Šio ženklo žmonės taip pat mėgsta apsipirkinėti, būti lepinami. Į keliones patartina leistis su savo antrąja puse, kuri tenkins vėžio užgaidas ir apsups jį dėmesiu bei meile. Vėžiams patiks kruzai laivais ar plaukijimas valtimi, romantiškos vakarienės egzotiškuose ir prabangiuose restoranuose.

Liūtas
Nepriklausomus liūtus vado ugnis, jiems patiks kelionės automobiliu – šio ženklo žmonės ne tik džiaugsis turėdami galimybę patys nuspręsti, kur ir kada važiuoti, jiems taip pat tiesiog patinka vairuoti. Liūtai yra Saulės ženklas, taigi karštis yra privalomas atostogų elementas. Šiems žmonėms patiks saulėti paplūdimiai ar dykumos. Tai atletiški ir aktyvūs žmonės, kurie mielai sutiktų slidinėti, kopti į kalnus, plaukioti banglente ar jėgos aitvaru.

Mergelė
Kuklios ir ramios mergelės dažnai baiminasi keliauti lėktuvais, jos jaučiasi saugesnės važiuodamos automobiliu, autobusu ar traukiniu. Tai nuolat save tobulinantys žmonės, kurie teigiamai įvertins galimybę pailsėti SPA centre ir skirti laiko skaitymui ir minčių išvalymui, mergelėms tikrai patiktų atostogos jogos centre ar ekologiškoje gyvenvietėje. Reikėtų pažymėti, kad mergelės labai vertina patogumą ir reikalauja aukščiausio aptarnavimo . Mergelės mielai vaikštinėja po muziejus bei parodas, domisi istorija ir architektūra – atokesnis viešbutis dideliame mieste būtų puikiausias pasirinkimas.

Svarstyklės
Svarstyklės mėgsta prabangą, todėl jas pradžiugins kruizas dideliu laivu, kuriame yra gerų restoranų, švytinčių šokių salių, profesionalių masažo kabinetų. Šie žmonės mėgsta vakarėlius, jie puikiai jausis kosmopolitiškuose didmiesčiuose, kurie niekada nemiega, tačiau svarstyklės kartais pavargsta nuo nesibaigiančio naktinio gyvenimo, todėl viena ar dvi dienos kaimo turizmo sodyboje gali būti puiki atgaiva.

Skorpionas
Skorpionai tikrai rinksis kelionę lėktuvu – ne tiek patogumo sumetimais, kiek dėl galimybės greičiau atsidurti kitame pasaulio krašte. Tai nenustygstantys vietoje žmonės, kurie siekia nuotykių, jauni skorpionai tikrai ryžtųsi kelionei motociklu teturėdami kuprinę ant pečių. Šie žmonės labai domisi svečiomis kultūromis, mielai priima šalies, kurioje keliauja tradicijas ir pagarbiai bendraudami su vietiniais stengiasi sužinoti kuo daugiau. Tai eksperimentatoriai, kurie mėgaujasi gyvenimu, tad tolimos šalys ir nauji potyriai jiems atneš daugiausiai satisfakcijos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šaulys
Tai Ugnies elemento valdomas ženklas, šie žmonės yra tikri keliautojai, jiems visiškai nesvarbu, kaip keliauti – šaulius džiugina pats kelionės faktas, o tai ar teks skirti lėktuvu, ar joti ant dramblio nugaros neturi jokios reikšmės. Šauliai norės savo kelionę organizuotis patys, jiems patinka atrasti naujas vietas, keisti kelionių planus, taigi tikrai neverta net mąstyti apie gidą. Vienintelė privaloma kelionės sąlyga yra pakankamas maisto ir gėrimų kiekis – šauliai nėra tie žmonės, kurie gali pusdienį pakentėti lengvai užkandę, maistas jiems labai svabi komforto sąlyga.

Ožiaragis
Žemiški ir ramūs ožiaragiai mielai praleis atostogas namuose. Jie nėra vienišiai, tad turėdami laisvo laiko kviesis svečių, gamins vakarienę ar pasivaikščios parke prie namų, tačiau tolimos kelionės ožiaragius sekina. Jeigu ožiaragiai apsisprendžia leistis į kelionę, tai jiems derėtų rinktis nedidelius miestelius, kuriuose galima apsistoti mažuose, šeimyniniuose viešbutukuose. Kelionių metu ožiaragiai vis tiek galvos apie namus – sendaikčių turguose ar antikvariatuose ieškos smulkmenų savo buičiai, stengsis išmokti gaminti vietinius patiekalus, kuriuos vėliau ruoš savo šeimai. Šiems žmonėms geriausia neplanuoti ilgų kelionių ir pernelyg nenutolti nuo savo namų.

Vandenis
Vandeniai labai socialūs ir bendraujantys, tačiau mėgsta keliauti vieni. Keliaudami jie stengiasi susipažinti su vietiniais, susirasti naujų draugų. Šio ženklo žmonės labai ekscentriški, taigi juos nudžiugins ledo viešbučiai, povandeniniai barai, teminiai atrakcionų parkai ir keisčiausios ekskursijos, kurias įmanoma rasti. Vandeniai mėgsta nuotykius ir gamtą, tačiau jie geriausiai jaučiasi dideliuose miestuose, kuriuose galima mėgautis kultūra ir pramogomis.

Žuvys
Žuvys labai vertina laisvės pojūtį bei neįsivaizduoja atostogų be vandens, todėl kelionės jachta ar laivu joms idealiai tinka, tačiau tai ramūs žmonės, kuriems labiausiai patinka laiką leisti su antrąja puse. Žuvims patiks romantiškos vakarienės žvakių šviesoje, pasivaikščiojimai paplūdimiu. Tai filosofiški, ramūs žmonės, kurie gerai jaučiasi tiek mieste, tiek gamtoje, tačiau visada pasirenka nevarginantį ir lėtą posilsį. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top