Now Reading
Elvio Presley hologramos koncertai – tik laiko klausimas

Elvio Presley hologramos koncertai – tik laiko klausimas

Elvio Presley hologramos koncertai – tik laiko klausimas

Rokenrolo karalius pasitraukė dar 1977 m., tačiau tai ne kliūtis nueiti į jo koncertą 2012-aisiais. Šiuo metu JAV laboratorijose kuriama Elvio holograma, kuri galės būti naudojama scenoje ir televizijoje.

„Gyvi“ mirusių muzikantų koncertai skamba kaip kvaištelėjusio mokslininko-melomano fantazija, bet ji jau dabar yra virtusi realybe – balandį Kalifornijoje vykusiame festivalyje „Coachella“ koncertavo 1996 m. nušauto kultinio JAV reperio 2Pac holograma. Su juo scenoje kartu pasirodė kitas JAV reperis Snoop Dogg’as.
 
(Įspėjame, necenzūrinių žodžių jiems išvengti nepavyko)
 
 
Kad tokie siurrealistiniai eksperimentai traukia publikos dėmesį, gerai įrodo šio klipo populiarumas – per mažiau nei du mėnesius „YouTube“ jis peržiūrėtas beveik 9 milijonus kartų.
 
JAV žurnalas „Rolling Stone“ pranešė, kad 2Pac hologramą sukūrusi kompanija „Digital Domain Media Group“ sukirto rankomis su teises į Elvio atvaizdą turinčia „Core Media Group“. Pastaroji paskelbė, jog artimiausioje ateityje žiūrovai išvys ir šio muzikanto hologramą .
 
„Core Media Group“ taip pat užsiminė, jog Elvio holograma gali būti naudojama TV serialui. Muzikos pasaulyje žvaigždžių „kėlimas iš numirusių“ sukėlė diskusijas apie tokio elgesio etiškumą.
 
Kol laukiame, kaip mokslininkams pavyks atkurti rokenrolo karaliaus žingsnelius, penktadienio vakarui dalinamės vienu smagiausių Elvio hitų „Jailhouse Rock“:
 
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top