Now Reading
Individualūs kosmetologės-vizažistės patarimai. Įdubę paakiai

Individualūs kosmetologės-vizažistės patarimai. Įdubę paakiai

Individualūs kosmetologės-vizažistės patarimai. Įdubę paakiai

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.

Mano paaikiai labai įdubę, kartais atrodo net ištinę. Kodėl taip būna? Kažkas pasakojo, kad nuo vandens, kurį geriame prieš miegą. Kokios grožio proecedūros padeda atsatyti paakių būklę.

Siūlau Jums limfodrenažinį-vakuuminį masažą, kuris pagerina kraujotaką, limfos cirkuliaciją, iš organizmo lengviau pasišalina žalingos medžiagos toksinai, išlygina raukšles, jos tampa mažiau pastebimos, oda atrodo lygesnė ir jaunesnė.

Taip pat rekomenduočiau beadatinės mezoterapijos procedūrą. Mezoterapijos procedūros su hialiurono rūgštimi lėtina odos paviršiaus ragėjimo procesus, šalina toksinus, atkuria odos drėgmę bei elastingumą, neleidžia atsirasti raukšlėms. Rekomenduočiau 2 valandas prieš miegą negerti vandens.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

 


Klausimus siųskite [email protected]. Jei klausimas susijęs su Jūsų išvaizda, ar norite patarimų dėl makiažo, būtinai atsiųskite spalvotą savo nuotrauką.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top