Rūbų mainų akcija „Mainų spinta“ vyks ir Kaune

Laikas.lt
Organizatorių nuotr.

Kultūros nakties Vilniuje metu rekordiniu skaičiumi – apie 100 – dalyvių pasižymėjusi drabužių keitimosi akcija „Mainų spinta“ keliasi į Kauną – nebenešiojamus rūbus mainysimės šeštadienio popietę.

Nemokamu garderobo atnaujinimu susigundo vis daugiau įvairaus amžiaus, pomėgių bei stiliaus žmonių – prieš kiek daugiau nei savaitę sostinėje vykusioje „Mainų spintoje“ dalyvavo ne tik jaunos merginos, bet ir vaikinai, taip pat savo pamirštus rūbus į reikalingesnius išsikeisti panoro ir keletas labai stilingų mažųjų damų. „Ugdome jaunąją kartą.“ – tą vakarą šypsojosi viena iš akcijos organizatorių Valentina. 
 
Užsienio didmiesčiuose populiarėjantys mainai, kaip alternatyva drabužių įsigijimui parduotuvėse, sparčiai populiarėja. Akcijos „Mainų spinta“ organizatoriai, portalo ManoDrabuziai.lt komanda, džiaugiasi galėdami prisidėti prie prasmingesnio visuomenės vartojimo, skatindami ne išmesti, o iškeisti nebenešiojamus rūbus į reikalingesnius. 
 
Visi norintieji išmėginti drabužių mainus laukiami birželio 30 d., šeštadienį, Laisvės al. 72 (prie kavinės „Coffee Inn“), Kaune. 
 
Į „Mainų spintą“ bus priimami nebenešiojami drabužiai, aksesuarai, avalynė, kuriuos galima atnešti nuo 14.00 iki 14.59. Lygiai 15.00 visi dalyviai bus įleidžiami į „Mainų spintą“, iš kurios galės pasiimti tiek drabužių, kiek atnešė. Kiekvienas akcijos dalyvis gali atsinešti iki trijų drabužių. Išankstinės registracijos dalyvauti renginyje nereikia. Dalyvavimas nemokamas, o „Cofee Inn“ dalyvius vaišins kava.

Mainų spinta, manodrabužiai.lt

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai