Svajojate apie seksą su kino žvaigžde? Nauja mobilioji programėlė išpildys jūsų norą!

Laikas.lt
Parengta pagal nydailynews.com informaciją.

Ar kada pagalvojote, koks būtų jausmas permiegoti su piktu filmų režisieriumi, vaikinu, kuris įgarsina filmus, garsenybe, o gal su kuo nors iš jūsų „Facebook“ draugų? Švedai sukūrė mobiliojo telefono programėlę, kuri leis jums tą padaryti.

Švedų mokslininkai iš instituto, tiriančio tiesioginio kontakto metu plintančias ligas, sukūrė mobiliojo telefono programėlę pavadintą „Provligget“ arba „Test Nooky“, kuri ne tik veikia, kaip sekso simuliatorius, bet ir skatina prezervatyvų naudojimą: „Mūsų tikslas yra prezervatyvų populiarinimas... Sprendžiame šią problemą tokiu metodu,“ - pasakojo idėjos autorė Karin Raagsjoe.

Mobilioji programėlė, autorių žodžiais, yra „sekso testas“, kuris leis virtualiai pasimylėti su keletu išgalvotų personažų – asmeniniu treneriu, neištikima moterimi, santechniku, žymiais Švedijos aktoriais ar kuo nors iš jūsų „Facebook“ draugų sąrašo.

Vartotojas pirmiausia išsirenka norimą partnerį, tuomet jis gauna užklausą siūlančią užsimauti (ar užmauti) prezervatyvą. Pasirinkus vieną iš dviejų variantų programėlė paprašo jūsų įrašyti vaitojimus, dūsavimus ar bet kokius kitus garsus, kuriuos skleidžiate sekso metu. Jūsų aistringas įrašas vėliau sujungiamas su pasirinktojo partnerio vaitojimais. Visą laiką vis iškyla trumpos frazės ar klausimai: „Ar žinote, kad žmogus, kuris pasiūlo užsimauti prezervatyvą yra laikomas atsakingu ir vertu pasitikėjo?“ bei „Ar žinote, kad švedai yra vieni rečiausiai naudojančių prezervatyvus Europoje?“

Jeigu jūsų netenkina sekso garsai su vienu iš 11 personažų, tai galite nusiųsti pasiūlymą pasimylėti balsu vienam iš savo „Facebook“ draugų. „Judu galite sujungti savo balsus,“ - pasakojo idėjos autorė, kuri taip pat teigė, kad ši programėlė yra smagi prezervatyvų naudojimo reklama. „Žmonės tebesikuklina. Visuomenė kalba, kad šiauriečiai gan atviri sekso klausimais, tačiau pasiūlyti užsimauti prezervatyvą tebėra tabu,“ - apie idėjos naudą pasakojo moteris.

prezervatyvai, seksas

Naujausi komentarai
123
2015-02-16, 11:49
Inga, turbut tavo dievukas koks justinas bieberis? :)
2012-06-30, 08:28
Labai noreciau isbandyti, turbut nerealus jausmas pasimyleti su savo mylimu dievuku. Labai tikiuosi ir viliuosi...
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai